null Valikoitu sikermä mahtipontista gospelia

Valikoitu sikermä mahtipontista gospelia

On ilmeisesti paljon ihmisiä, joiden kilvoituselämän kuvasto rakentuu yllättävänkin keskeisesti Radio Dein soittolistojen varaan.

Näistä soittolistoista on kyhätty kaksi kokoelmalevyä, aiempi 20 Gospelhittiä (2007) ja nyt Gospelhittejä 2, jossa tätä hittivirtaa pulppuaa 19 hengellisen iskusävelmän verran.

En ihan käsitä, miksi radiokanava haluaa julkaista halvannäköisiä kokoelmalevyjä, vaikka on tässä tietenkin se juoni, että kokoelman kappaleet on valinnut yksi ihminen, Radio Dein musiikkipäällikkö Anu Lehtipuu. Tällainen toimintahan voi olla ovelaakin, jos koko helahoidon perustana on vaikka tiskijukan persoonallisuus. (Vertaa esimerkiksi radio-ohjelma Bob Dylanin Theme Time Radio Hour.)

Levyn alkupää on stadionhittikaavaan räätälöityä ällöttävän mahtipontista kitararäimettä. Välissä on muutama pienimuotoisempi tuomasmessulaulelma. Sami Saarenkin esittämän kappaleen Ainutkertainen tekijä Timo Kiiskinen onnistuu samaisen kappaleen omassa versiossaan ihan kivasti. Ja omassa lajissaan Mika Nuorva on ihan ylitaitava. Muuten tämä levy ei anna mitään niille, jotka muistelevat lämmöllä vaikka Kantrikustaata tai Teppo Nuorvaa.


Radio Dei: Gospelhittejä 2. 2009. 22 e.

Jaa tämä artikkeli:

Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.