null Vihille 12.12.12

Helpot häät. Viime vuoden vihkitapahtumassa marraskuussa naimisiin pääsi esimerkiksi Kannelmäen Prisman parkkihallissa.

Helpot häät. Viime vuoden vihkitapahtumassa marraskuussa naimisiin pääsi esimerkiksi Kannelmäen Prisman parkkihallissa.

Vihille 12.12.12

Avioon voi astella vaikka keskiyöllä Pääpostitalossa.

Joulukuisena keskiviikkona 12.12. alkaa vihkivuorokausi, jolloin naimisiin pääsy on helppoa, mutta hääpäivän unohtaminen myöhemmin vaikeaa. Avioon voi astella Pääpostitalossa heti vuorokauden vaihduttua keskiviikoksi. Yhteisvihkimisiä järjestetään myös lounastunnilla kello 12 sekä työpäivän jälkeen kello 18.

Liukuhihnavihkiminen onnistuu samana päivänä myös Kampin kappelissa, Kannelmäen kirkossa, Kannelmäen Prismassa ja Puotilan kappelissa. Pyyntö avioliiton esteiden tutkinnasta eli ”kuulutukset” on pantava vireille omassa kotiseurakunnassa viimeistään maanantaina 3.12. Sekä morsiamen että sulhasen täytyy kuulua kirkkoon, ja molempien on pitänyt käydä rippikoulu.

Kampin kappelissa vihkimisiä on kello 12−19.20. Lisäksi tuolloin pääsee vihille sekä Kannelmäen kirkossa että Prismassa, jossa on seurakunnan toimitila Paikka. Suosittu vihkipaikka Helsingissä on myös Puotilan kappeli, jossa vihkimiset alkavat kello 18, ja niitä järjestetään puolen tunnin välein aina kello 23.30:een asti.

Lisätietoja kirkkohäistä ja vihkimisestä saa Helsingin seurakuntien uudelta hääsivustolta osoitteesta www.kirkkohäät.fi .

Jaa tämä artikkeli:

Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.