Virpi Koskinen Pitäjänmäen kirkkoherraksi

Virpi Koskinen Pitäjänmäen kirkkoherraksi

Pitäjänmäen seurakunnan kirkkoherran vaalissa ensimmäiselle vaalisijalle on asetettu Kannelmäen seurakunnan kappalainen Virpi Koskinen.

Pitäjänmäen kirkossa 10.8. pidetyssä messussa Virpi Koskinen osoitti olevansa kirkkoherran virkaan mitä sopivin. Kaunis alttaripalvelu, puhutteleva saarna ja huikea laulutaito tekivät vaikutuksen läsnäolijoihin.

Kirkkokahvilla saimme todistaa Virpi Koskisen kykyä kohdata ihmisiä: hän vastasi vaikeisiinkin kysymyksiin, osasi kuunnella ja sai ihmiset kuuntelemaan. Tuomiokapitulin päätös asettaa Virpi Koskinen ensimmäiselle vaalisijalle kirkkoherran vaalissa on varmasti oikea.

Länsi-Helsingin alueet ja ihmiset ovat pitkään Kannelmäessä toimineelle Virpi Koskiselle tuttuja. Uskomme, että myös tästä syystä hänen on helppo asettua kirkkoherran virkaan Pitäjänmäellä.

Marita Ingberg, Atte ja Olli Isoaho, Pirkko Karasti, Katja ja Kristian Koskenpato, Anna Laine, Pauliina Moona, Jukka Rakemaa, Erkki Rissanen, Anna Saarinen, Kari Sihtola, Petri Sirkiä, Raija Talvio, Tuuli Vikstedt ja Carl Steinfort.

 

Jaa tämä artikkeli: