Kirkkosalissa saa kävellä, maata tai maalata, kun muusikot improvisoivat

Hannu-Pekka Heikkilä haluaa rikkoa rajoja – hyvällä tavalla.

Mall of Triplassa saa perheneuvontaa myös ”pikana” – tunnin sessiossa voi saada apuja seuraavaan askeleeseen

Yksi perheneuvontakerta voi olla helpottava, varsinkin, jos toinen suhtautuu avun hakemiseen varauksellisesti.

Yhteisvastuun espoolaiskonkari hehkuttaa keräyksen tämänvuotista teemaa ja tunnuslausetta

Hans-Christian Danielin mielestä "Sinä riität" on huikea tunnuslause keräykselle, jolla tuetaan vanhemmuutta.

Kirkko ja kaupungin lukijoille alennus Minä olen -messujen lipuista – kirkolla myös omaa ohjelmaa guruista Tommy Hellsteniin

Enää ei ihmetellä, miksi kirkko on mukana tällaisessa tapahtumassa, sanoo pappi Henri Järvinen, joka on tuottanut hyvinvointitapahtumaan kristillistä sisältöä.

Leppävaaran kirkko sai kastepuun – sellainen löytyy jo joka toisesta pääkaupunkiseudun seurakunnasta

Perhetoiminnanohjaaja Seija Hatakka suunnitteli kastepuun Leppävaaran kirkolle. Pian puu puhkeaa väriloistoon, kun siihen kiinnitetään lehti jokaisen seurakuntaan kastetun merkiksi.

Perusihmisen taidot riittävät – Vantaalla on tarjolla monia mielekkäitä vapaaehtoistehtäviä

Seurakunnista löytyy erilaisia vapaaehtoistehtäviä soittajista tukihenkilöihin. Vapaaehtoistyön peruskurssi järjestetään helmikuussa.

Lähde kummilapsen kanssa lätkämatsiin – kummipeliin saa lippuja alennetulla hinnalla

”Kummin ei tarvitse olla lahja-automaatti, vaan tärkeintä on viettää aikaa kummilapsen kanssa. Kummipelillä teemme asian helpoksi", sanoo nuorisotyönohjaaja Juuso Perilä.

Helmikuu tarjoaa toinen toistaan parempia hääpäiviä – 2.2. järjestetään myös mutkattomia vihkitapahtumia

Jotkut parit ovat innostuneet hauskoista päivämääristä, mutta jopa suosituissa vihkikirkoissa on vielä tilaa.

Vauva muuttaa tuoreiden vanhempien elämää – ”Tärkeintä on puhua omista tunteistaan”

Ensimmäistä lasta odottaville pariskunnille suunnatuissa keskusteluilloissa annetaan eväitä elämänmuutokseen.

Nuorten Talo avattiin Kalliossa – yli satavuotiaassa puutalossa saa hengata, opiskella, hiljentyä, kokata ja pelata

Taloon ovat tervetulleita kaikki 15–25-vuotiaat nuoret vakaumukseen, taustaan tai elämäntilanteeseen katsomatta.

Oopperalaulaja Arttu Kataja esiintyy rakkaudessaan pettyneille ja murheellisille Olarin kirkossa

Berliinin valtionoopperan vakilaulajiin kuuluva Arttu Kataja palasi Suomeen vaimon työn perässä. ”Oopperalaulajan työ on haasteellista perheelliselle.”

Arkiystävät ovat parantaneet Tapiolassa vanhusten maailmaa jo 50 vuotta

Lähimmäispalveluna käynnistynyt toiminta oli alussa Tapiolassa ainoa taho, joka tuki vanhuksia sekä mielenterveys- ja päihdeongelmaisia.

Lähde seimikävelylle – Helsingin jouluseimet ovat esillä loppiaiseen asti

Jouluseimiä voi ihailla Helsingin Aleksanterinkadun varrella sekä muutamassa kirkossa ja kappelissa.

Palveleva puhelin etsii uusia vapaaehtoisia päivystäjiä: ”Se laajentaa omaa maailmankuvaa”

Kirkon Palvelevan puhelimen vapaaehtoinen voi olla soittajan ainoa juttukaveri sinä päivänä. Puhelimessa vastataan myös jouluna.

Joulunviettäjiä kutsutaan useaan pääkaupunkiseudun kirkkoon – Tapiolan kirkossa koristellaan aattoiltana kuusi

Osa Espoon, Helsingin ja Vantaan kirkoista järjestää kaikille avoimia aattoillanviettoja. Tapiolan kirkolla koristetaan kuusi yhtesvoimin jo kolmatta kertaa.