Nyt se on päätetty – Vantaan kaupunginvaltuusto nuiji läpi vuosia kestäneen Tikkurilan kirkon rakennushankkeen

Harmaatiilisen kirkkokompleksin hintalappu on noin 21,3 miljoonaa euroa. Samaan kortteliin tulee asuntoja sadoille ihmisille.

Entistä puoluesihteeriä Timo Laanista esitetään Malmin seurakunnan papiksi

Timo Laaninen on aiemmin työskennellyt keskustan puoluesihteerinä.

Arkkipiispa jämptinä: Maata näkyvissä -festivaaleilla ei järjestetä naispapittomia messuja

Messua ei järjestetä lainkaan festivaalin yhteydessä Turku-hallissa vaan paikallisseurakuntien omissa kirkoissa.

Sateenkaariparit saavat yhteisen hääkuvauksen Pride-viikolla Helsingissä

Hääkuvaus on mielenilmaus seksuaalivähemmistöjen ja sen puolesta, että hekin saisivat kirkollisen vihkimyksen.

Sammeli Juntusesta tuli herätysliikeväen piispaehdokas Espooseen

Sammeli Juntunen on useita teologisia kirjoja kirjoittanut kirkkokriitikko, joka ei vihi homopareja.

Herättäjäjuhlilla puhuva Pekka Haavisto: "Tuntemieni körttien mielestä olisi liian itseriittoista kuvitella, että Jumala puuttuu elämässämme joka asiaan"

Kansanedustaja muistelee puolueensa alkuaikoja, jolloin "monien mielestä sen piti olla paitsi poliittinen puolue myös hengellinen tai henkinen liike".

Kallion uudella yhteisöpyörällä voi tarjota kyydin ikäihmiselle

Kalliossa otettiin käyttöön Naapuripyörä, jolla lievennetään yksinäisyyttä ja helpotetaan liikkumista. Hanketta rahoitti myös seurakunta.

”Sote-uudistuksen kaatumisesta ei seuraa vedenpaisumusta” – Pormestari Jan Vapaavuori Paavalinkirkon Politiikka-illassa

Pormestari Jan Vapaavuori kertoi suhteestaan kirkkoon ja itselleen tärkeistä arvoista. Niistä ensimmäiseksi hän nosti ihmisarvon kunnioittamisen.

Suomalaisia yhdistävät kansallistunne ja sosiaalinen oikeudenmukaisuus – eriarvoistumista pidetään ongelmana, maahanmuuttajat jakavat mielipiteitä

Yli 6 000 suomalaista kertoi näkemyksensä kansaa yhdistävistä ja erottavista tekijöistä. Kaksi kolmesta katsoi, että suomalaisuus ei ole kiinni etnisestä taustasta.

Haluatko valittaa vai vaikuttaa? Seurakuntavaaleissa saa äänestää, jos liittyy kirkkoon 15.8. mennessä

Vain jäsenet saavat äänestää ja vaikuttaa seurakunnan ja kirkon linjauksiin, sanoo seurakuntavaalien kampanjapäällikkö Hanna Piira Kirkkohallituksesta.

Vapaaehtoiset partioivat viikonloppuna, kun nuoret juhlivat koulun päättymistä

Pääkaupunkiseudulla nuorten auttamisoperaatiossa koulujen päättäjäisviikonloppuna on mukana yli sata auttajaa.

Tuomiokapituli ei saanut selvyyttä väitteisiin pastori B:n tekemästä seksuaalisesta häirinnästä

Helsingin piispanvaalin yhteydessä julkisuutta saanut kantelu koski osittain Teemu Laajasaloa. Hänen osaltaan kantelu todettiin perusteettomaksi.

Vantaan kaupunkisuunnittelujohtaja Tarja Laine odottaa jo innoissaan Tikkurilan kirkkoa – ”Tästä tulee joka tapauksessa hieno”

Vantaan kaupunginhallitus esittää valtuustolle Tikkurilan kirkon korttelin asemakaavan hyväksymistä. Kirkon lisäksi alueelle tulee liiketiloja ja asuntoja jopa noin 600 ihmiselle.

”Kenraalin aloitteet ulottuvat etulinjaan” – Pelastusarmeijassa jännitettiin uuden kenraalin valintaa

Kanadassa pidetyssä Pelastusarmeijan Korkean neuvoston kokouksessa valittu Brian Peddle on järjestyksessä 21. Pelastusarmeijan ylin johtaja.

Suomen Unicef kehottaa Maahanmuuttovirastoa perumaan ohjeensa – ”Hämmennystä herättää se, että lapsen kuulemista määrittää uskonto”

Suomen Unicefin ohjelmajohtaja Inka Hetemäki korostaa, että viranomaisten tehtävä on suojella lasta traumatisoitumiselta myös haastattelutilanteessa.

Kristitty vähemmistö joutuu elämään varuillaan Pakistanissa – koulutus on avain vähemmistöjen ja naisten aseman parantamiseen

Pakistanin yhdistyneen kirkon Peshawarin hiippakunnan hiippakuntasihteeri Sarah Safdar oli ensimmäinen kristitty nainen, josta tuli yliopiston professori.

Lähetysjuhlilla kootaan varoja järjestölle, jonka johtokunnan jäsenillä on ollut yhteyksiä terroristijärjestö PFLP:hen – Lähetysseura aikoo selvittää asiaa

Väitettyjä yhteyksiä on ollut 2000–2010-luvuilla. Toiminnanjohtaja Rolf Steffansson korostaa, että Suomen Lähetysseura on sitoutunut väkivallattomuuteen.