null ”Kenraalin aloitteet ulottuvat etulinjaan” – Pelastusarmeijassa jännitettiin uuden kenraalin valintaa

Suomen Pelastusarmeijassa toivotaan, että Rosalie ja Brian Peddle ehtisivät vieraille Suomessa.

Suomen Pelastusarmeijassa toivotaan, että Rosalie ja Brian Peddle ehtisivät vieraille Suomessa.

Ajankohtaista

”Kenraalin aloitteet ulottuvat etulinjaan” – Pelastusarmeijassa jännitettiin uuden kenraalin valintaa

Kanadassa pidetyssä Pelastusarmeijan Korkean neuvoston kokouksessa valittu Brian Peddle on järjestyksessä 21. Pelastusarmeijan ylin johtaja.

Liikkeen ylin päättävä elin Korkea neuvosto valitsi johtajakseen 61-vuotiaan kanadalaisen Brian Peddlen. Hänet on vihitty Pelastusarmeijan upseeriksi vuonna 1977.

Suomen Pelastusarmeijan ylisihteeri, everstiluutnantti Ced Hills arvioi, että uuden kenraalin valinta tuntuu ruohonjuuritasolla.

– Jokainen johtaja tuo oman ainutlaatuisen näkökulmansa ja hengellisen näyn rooliinsa. Organisaatiossa, joka perustuu näennäisesti sotilaalliseen hierarkiaan, kenraalin aloitteet ja erityispainotukset ulottuvat huipulta ruohonjuuritasolle ja etulinjan missioon, Hills sanoo.

Uuden kenraalin valintaa jännitettiinkin ympäri maailman.

Organisaatiossa, joka perustuu näennäisesti sotilaalliseen hierarkiaan, kenraalin aloitteet ja erityispainotukset ulottuvat huipulta ruohonjuuritasolle.

– Suomen Pelastusarmeijan ylisihteeri Ced Hills

– Kenraalin valinta on aina erityisen jännittävää pelastusarmeijalaisille ympäri maailman. Tämä korostuu nykyisin sosiaalisen median ja kybervuorovaikutuksen aikana. Monet meistä seurasivatkin internetistä suoraa lähetystä, kun uuden kenraalin nimi paljastettiin, Hills sanoo.

Ensi elokuussa eläkkeelle jäävä kenraali André Cox uudisti Pelastusarmeijaa, mutta Hillsin mukaan työ on vielä kesken.

– Komissaari Peddle nimitettiin henkilöstöpäälliköksi marraskuussa 2015, joten hän on toiminut Coxin rinnalla ja tukenut häntä jo lähes kolme vuotta. Vaikka hän on vasta astumassa virkaan, odotamme jatkuvuuden tunnetta ja sitä, että rakennamme perustuksille, joita on laskettu viimeisen viiden vuoden aikana, Hills toteaa.

Kenraali Cox syntyi nykyisessä Zimbabwessa sveitsiläisenglantilaiseen perheeseen ja aloitti Pelastusarmeija-uransa Sveitsissä. Hillsin mukaan myös kanadalainen Peddle tuntee hyvin Euroopan.

– Komissaarina Peddle on palvellut Eurooppaa jo vuosia, ensin Ison-Britannian johtajaryhmän jäsenenä ja sitten kansainvälisessä päämajassa Euroopassa. Hän tuntee hyvin eurooppalaisen kontekstin, Hills sanoo.

Jaa tämä artikkeli:

Toimitus suosittelee

Kenraali Brian Peddlen johtama armeija sotii niitä asioita vastaan, jotka tuhoavat ihmistä ja luomakuntaa

Ajankohtaista

– Yritämme olla hyvyyden voima, sanoo Pelastusarmeijan johtaja Brian Peddle. Hän on arvoltaan kenraali ja hänen vaimonsa Rosalie komentaja sotilaallisesti organisoidussa kristillisessä yhteisössä.Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.