null Painaako stressi? Kirkko Vantaalla järjestää monenlaisia retriittejä

Ajankohtaista

Painaako stressi? Kirkko Vantaalla järjestää monenlaisia retriittejä

Retriitti voi kestää vartin tai viikonlopun.

Virkisty vartissa Tikkurilassa

Latausvartti on lepohetki viikon tuoksinassa. Vartin hiljaisuutta raamittaa vain muutama sana. Halutessaan vartin jälkeen voi jäädä teelle juttelemaan. Latausvartti torstaisin 14.9. alkaen kello 16.15 Tikkurilan Olotilassa, Vehkapolun kävelykadun varrella.

Retriitti arjessa Hakunilassa

Arkiretriitin osallistuja saa joka päivälle raamatunkohdan, jota voi mietiskellä rukoillen. Yhteisissä kokoontumisissa jaetaan ajatuksia. Ilmoittautumiset 14.9. mennessä mirja.jalo@evl.fi. Arkiretriitti torstaisin 21.9.–26.10. kello 16.30 Hakunilan kirkolla, Hakunilantie 48.

Työtä vailla olevien retriitti Sammatissa

Työttömyys nostaa monia kysymyksiä. Miksi juuri minä? Pärjäänkö taloudellisesti? Kelpaanko mihinkään? Retriitissä etsitään voimaa ja luottamusta tulevaan. Ohjaajien kanssa voi keskustella tai olla keskustelematta, voi ulkoilla tai hiljentyä sisällä tai vain nauttia olemisesta. Hinta 60 e sisältää täysihoidon, kuljetuksen ja ohjelman. Oman seurakunnan diakoniatoimistosta voi kysyä mahdollisuutta taloudelliseen tukeen. Raitoja elämäni räsymatossa – retriitti työtä vailla oleville 4.–6.10. Elämännokan leirikeskuksessa Lohjan Sammatissa. Lisätietoja ja ilmoittautumiset osoitteessa vantaanseurakunnat.fi.

Jaa tämä artikkeli:

Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.