3 x nunnat nousussa

3 x nunnat nousussa

Laulukilpailu

Voice of Italyn tuomarit putosivat penkeiltään nähtyään, että yksi koelaulajista oli nunna. Sisilialainen Cristina Scuccia lauloi Alicia Keysin kappaleen No One ja itsensä jatkoon. Koelauluvideota on katsottu YouTubessa lähes 50 miljoonaa kertaa. Kisaaja itse totesi tyynesti: “Minulla on lahja ja haluan jakaa sen. Olen täällä evankelioimassa.”

Tosi-tv

Viisi naista asuu luostarissa nunnakokelaina ja miettii, haluavatko he tehdä luostarilupauksen ja sitoutua naimattomuuteen, kuuliaisuuteen ja köyhyyteen. Kamerat seuraavat tätä kaikkea. Yhdysvalloissa on suunnitteilla tosi-tv-sarja The Sisterhood (Sisaruus) naisten tiestä nunniksi. Tuotantoyhtiössä pohditaan vielä kuvauspaikkaa.

Elämäntapa

Kalifornian yliopistossa tehdyn tutkimuksen mukaan nunnat elävät neljä vuotta muita naisia pidempään. Lisäksi he ovat terveempiä ja aktiivisempia. Kunto Plus -lehti antaa ohjeet nunnaelämään luostarin ulkopuolella. 1. Liiku. 2. Ole positiivinen. 3. Ole hyödyllinen. 4. Vaali yhteisöllisyyttä. 5. Katso kuolemaa silmiin. 6. Luovu materiasta.

Jaa tämä artikkeli: