3 x San Lorenzo

3 x San Lorenzo

San Lorenzo -bikinit

Kun etsii tietoa Pyhästä Laurista espanjaksi tai italiaksi, Google alkaa tyrkyttää hakukohteeksi bikinimerkkiä. San Lorenzo -bikinejä alettiin valmistaa Perun Limassa vuonna 1991. Sen jälkeen liike on laajentunut Brasiliaan, Havaijille ja Japaniin. San Lorenzo tekee vain bikinejä, ei muita uima-asuja. Suomessa niitä ei myydä, mutta nettikaupasta voi tilata kaikkialle maailmaan.

San Lorenzon uimaranta

Paras paikka käyttää Pyhän Laurin bikinejä on ilman muuta La Playa de San Lorenzo, Pyhän Laurin uimaranta. Sellaisia on paljon Espanjassa, Italiassa ja Etelä-Amerikassa, muun muassa bikinien kotimaassa Perussa. Suomesta helpointa on mennä Pohjois-Espanjan Gijóniin, Asturiaksen kauniiseen maakuntaan Atlantin valtameren rannalle. Kuuluisa ranta on aivan kaupungin keskustassa.

San Lorenzo -viini

Jos olet San Lorenzo -bikineissä San Lorenzon rannalla, sopii juomaksi oivallisesti San Lorenzo -viini. Niitäkin on maailmalla paljon. Yksi niistä on italialaisen Fattorie Melinin chianti-viini. Se valmistetaan Toscanassa ja sen maussa kehutaan olevan kirsikkaa sekä kukkien ja villimarjojen nyansseja pyöreän jälkimaun kera. Sitä ei valitettavasti saa Suomesta, mutta Italiassa pullo maksaa alle kymmenen euroa.

Jaa tämä artikkeli: