null Äitipuolen ulkonäköhuolia

Houkutus on suuri.

Houkutus on suuri.

Äitipuolen ulkonäköhuolia

"Kerro, kerro kuvastin, ken on maassa kaunehin", kysellään Kotiseututalo Påkaksen pihalla ensi sunnuntaista lähtien aina elokuun alkuun asti. Mikä satu se olikaan? No se, missä on ilkeä äitipuoli, kaunis mustatukkainen neito ja monta pientä miestä, Lumikki ja seitsemän kääpiötä.

Lapsuudesta muistiin jäänyt satu päättyi aina ihanasti prinssin suudelmaan, mutta Grimmin veljesten versiossa muistettiin loppujen lopuksi myös pahaa äitipuolta. Hän nimittäin sai prinssiltä rangaistuksena jalkaansa hehkuvan kuumat rautakengät, joilla hänen piti tanssia itsensä kuoliaaksi.

Miten käynee äitipuolen Tikkurilan Teatterin versiossa, jonka on käsikirjoittanut Aila Lavaste ja ohjannut Nina Rinkinen? Teatterista luvataan, että julmuudestaan huolimatta kuningattaresta kuvastimineen ja ulkonäköhuolineen nähdään myös humoristinen puoli.

Kääpiöt on tilattu suoraan teatterin sirkuskoulusta. Muistatko niiden kaikkien nimet?

Lumikki ja seitsemän kääpiötä -ensi-ilta su 7.6. klo 15 Kotiseututalo Påkaksen pihalla, Vanha Kuninkaalantie 2. Liput 14/7€, perhelippu 35€. Lippuvaraukset p. 044 013 0036 (klo 12–15) tai liput@tikkurilanteatteri.fi. Muut esitysajat www.tikkurilanteatteri.fi.

Jaa tämä artikkeli: