null Avioliittokoulu oli monen toive

Avioliittokoulu oli monen toive

Sari Roman-Lagerspetz (VL 11.12.) kirjoitti kokemuksiaan Tikkurilan seurakunnan ja Paula ja Heikki Ranssin yhteistyössä järjestämästä avioliittokoulusta. Tuntuu oikealta, että kriittisten huomioiden ohessa Sari Roman-Legerspetz antaa tunnustusta järjestetylle kurssille. On hyvä, että hän on itse osallistunut kurssille. Saamamme palaute kohdistuu itse asiaan.

Kevään avioliittokeskustelun jälkeen uudistimme perheitä ja avioliittoja tukevia luentoja. Luennot aloitti Vantaan seurakuntien perheasiain neuvottelukeskus. Yhteistyöneuvottelujen jälkeen näimme mahdolliseksi jatkaa Paula ja Heikki Ranssin pitkäaikaista ja arvostettua avioliittokoulua seurakunnassamme ja pystyimme näin vastaamaan moneen toiveeseen.

Avioliittokoulu oli yksi osa seitsenosaisesta Iltaa rakkaudelle -sarjasta. Kun arvioimme tätä kokonaisuutta, otamme huomioon kaiken kurssista saamamme palautteen, ruusut ja risut.

Tikkurilan seurakunnan perheitä ja avioliittoja tukevan toiminnan linjauksista vastaa seurakuntaneuvosto. Seurakuntaneuvosto päättää ensi syksyn toiminnasta viimeistään kevätkauden lopulla.

Kirkossa vallitseviin käsityksiin perheestä, avioliitosta ja seksuaalisuudesta voi tutustua muun muassa piispojen puheenvuorossa Rakkauden lahja. Se löytyy nettisivuilta www.evl.fi/piispainkokous.

Jaa tämä artikkeli: