null Eeva tuntee rakkauden

Eeva tuntee rakkauden

Uskokaa pois: rakkauden alalla olen ihan paras. Kysykää mitä vain luterilaisten tunnustuskirjojen selibaattikannasta ranskalaisen suudelman tuntomerkkeihin, minä kyllä tiedän. Hallussa ovat myös niin televisiosarja Frendien kuin Seitsemän veljeksenkin parinvalinnat. Ja Prinsessa Ruususen häämarssin osaan viheltää vaikka takaperin.

Mutta parantamisen varaakin on. Gospeltietämyksessäni on aukkoja. Näköjään ei riitä, että on joskus kuullut Mikko Kuustosta. Mikä Tera, mikä Rain? HB kuulostaa kastikkeelta. Enkä tiennyt sitäkään, että Pekka Laukkarinen on levyttänyt kroatiaksi — tai että joku Pekka Laukkarinen on ylipäänsä levyttänyt.

Jos sinä olet gospelin triviahirmu ja hevijuuseri, tervemenoa hakkaamaan sellainenkin tunnettu oppinut kuin kirkkoisä Augustinus tietämykselläsi. Se onnistuu fleim.fi-verkkopalvelussa Pyhä Jysäys 2 ‑pelissä. Saman pelin vanhemmassa versiossa on voinut harjoitella ripariläksyjä.

Se rakkausjuttu muuten löytyy osoitteesta www.city.fi/rakkaudenammattilaiset. Minulle siellä vaikeinta oli valita, olisinko leikisti Eeva vai Maria Magdalena.


Jaa tämä artikkeli:

Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.