null Hannu Pöntinen Vantaankosken kirkkoherraksi

Hannu Pöntinen Vantaankosken kirkkoherraksi

Me allekirjoittaneet kannatamme Hannu Pöntistä Vantaankosken tulevaksi kirkkoherraksi. Mielestämme hän täyttää parhaalla tavalla kaikki ne ominaisuudet, joita seurakuntamme tulevalla kirkkoherralla on syytä olla. Hannulla on pitkä kokemus hengellisestä johtajuudesta, ja hänet tunnetaan syvällisenä teologina ja ajattelijana. Hän tuntee kirkon käytännön työn ja mission avaran monipuolisesti niin paikallisseurakunnan tasolta kuin kansainvälisestä näkökulmasta.

Kirkkoherran työssä hallinto ja johtaminen ovat tärkeässä roolissa. Hannulla on vankka hallinnollinen kokemus niin Kirkkopalvelujen apulaisjohtajan, piispainkokouksen teologisen sihteerin ja kirkon keskushallinnon muista tehtävistä kuin valtakunnallisista ja paikallisemmista luottamustehtävistä. Hän on hoitanut henkilöstöjohtamisen tehtäviä käytännössä ja on kuunteleva sekä vuorovaikutukseen pyrkivä johtaja, jolle henkilöstö on keskeinen voimavara.

Talousasiat ovat Hannulle luonteva työhön kuuluva asia. Hän on ollut vastuussa 8 miljoonan euron budjetin toteutumisesta ja hoitanut taloudellisesti menestyksekkäästi omia tehtäviään sekä toiminut Botswanan luterilaisen kirkon koulutuskeskuksen taloudenhoitajana.

Hannu on helposti lähestyttävä ihminen, ja hänellä on hyvät vuorovaikutustaidot. Hänet tunnetaan yhteistyökykyisenä, palvelualttiina ja lämminhenkisenä ihmisenä. Lisäksi hänellä on oivaltava ja hyvä huumorintaju. Näiden ominaisuuksien vuoksi voimme suositella Hannu Pöntistä myös muille Vantaankosken seurakunnan jäsenille.

Riitta Ahlroth, Anna-Liisa Alavuotunki, Timo-Matti Haapiainen, Riikka Halme, Leila Halso, Heikki Halso, Marjatta Harvakari, Mikko Huttunen, Raija Huvila, Raimo Huvila, Marko Kailasmaa, Maija Kananen, Liisi Kukkola, Minna Laakso, Irja Myllymäki, Eeva Nevala, Paavo Nevala, Tuulikki Ojanperä, Kalervo Ojanperä, Tapio Pajunen, Mervi Palva, Seija Reinola, Esa Ruuttunen, Marja Röpelinen, Leena Siekkinen, Raija Sollamo, Mirja Taipale

Jaa tämä artikkeli:

Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.