null Heila tulee kalliiksi

2200 euron unelma.

2200 euron unelma.

Heila tulee kalliiksi

Jäikö kesäheila löytymättä? Tuntuuko heilan löytäminen vaivalloiselta? Nyt kannattaa laskea hitaasti sataan, sillä edessä voi olla vielä pitkä matka, varsinkin jos olet nainen.

Brittiläinen deittisivusto UKDating.com tiedusteli brittinaisilta, onko treffeillä käynti tuottanut toivottua tulosta ja jos on, millaisia uhrauksia sen oikean löytäminen on vaatinut.

Kyselyyn vastanneet kertoivat, että keskimäärin heillä kuluu treffeihin 95 euroa, mukaan lukien vaatteet, syöminen ja juomat. Varsin moni brittinainen laski summaan mukaan myös solariumissa käynnin, sillä sateisessa saarivaltiossa päivettynyt iho on valttia. Tasa-arvon nimissä naiset sanovat olevansa valmiit jakamaan treffiseuran kanssa esimerkiksi ravintolalaskun ja leffaliput.

Treffien hinta ei ole kuitenkaan mitään siihen verrattuna, kuinka paljon aikaa ja vaivaa naiset ovat valmiit uhraamaan sen oikean löytämiseksi. Kyselyn mukaan naiset väittivät nimittäin tavanneensa peräti 24 miestä ennen kuin löysivät sen suuren rakkauden. Yksittäisten treffien hinnan huomioiden tapailuun uppoaa siis noin 2200 euroa. Melko kallista, mutta mitäpä sitä ei olisi rakkauden tähden valmis tekemään?

Jaa tämä artikkeli: