null Hommissa: Kuorolaulaja Maya Vilhonen

Maya Vilhonen harrastaa musiikkia, sirkusta, kuvataidetta ja jalkapalloa. Kuva: Marianna Siitonen

Maya Vilhonen harrastaa musiikkia, sirkusta, kuvataidetta ja jalkapalloa. Kuva: Marianna Siitonen

Hyvä elämä

Hommissa: Kuorolaulaja Maya Vilhonen

"Olen laulanut Kuunloiste-kuorossa neljä vuotta. Näin kuoron kirkossa ja olisin halunnut heti mennä mukaan laulamaan. Isä sanoi, etten voi mennä, kun en ole ollut harjoittelemassa enkä osaa lauluja. Jälkeenpäin menimme kanttorin luo, ja aloitin kuorossa. Olin silloin neljä–viisi vuotta vanha.

Harrastan muutenkin musiikkia. Käyn kolmatta luokkaa. Syksyllä aloitin musiikkiluokalla. Taidekaruselli-kerhossa olen harrastanut musiikin lisäksi sirkusta ja kuvataidetta. Harrastan myös jalkapalloa.

On tosi kiva harjoitella uusia lauluja. Lempikappaleitani on Muurahaisten muori. Tällä hetkellä Kuunloiste-kuoromme harjoittelee Hoosianna-kirkkoa varten. Kuoro laulaa muun muassa laulun Katso kuka ratsastaa. Sekin on kiva.

Olen jo alkanut ajatella joulua. Olen ostanut puolivuotiaalle pikkusiskolleni lahjaksi jouluisen paidan. Aion antaa hänelle myös nallen, joka oli minulle pienenä tosi tärkeä. Nukuin välillä sen kanssa. Toisille en ole vielä löytänyt lahjoja, mutta niiden etsiminen on kivaa.

Ennen joulua haluaisin ainakin leipoa piparkakkuja. Pidän tavallisista jouluruoista, peruna- ja porkkanalaatikoista ja kinkusta.

Voi olla, että koko perheemme matkustaa tänä jouluna Vietnamiin. Minulla on siellä mummo ja pappa ja muita sukulaisia. Äitini on sieltä kotoisin. Joulun aikaan siellä on myös serkun häät. Olen käynyt Vietnamissa vain kerran aikaisemmin, nelivuotiaana, mutta äiti soittaa sinne joka päivä."

Jaa tämä artikkeli:

Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.