null Hommissa: Lastenohjaaja Hanne Pekanpalo

Kuva: Marianna Siitonen

Kuva: Marianna Siitonen

Hyvä elämä

Hommissa: Lastenohjaaja Hanne Pekanpalo

"Ilolan seurakuntatalolla järjestettiin brunssi syksyn alkupuolella. Paikalle tuli monenlaisia ja monen ikäisiä ihmisiä, oli lapsiperheitä ja lapsettomia pariskuntia. Ihmiset olivat hyväntuulisia. He kertoivat olevansa ilahtuneita tapahtumasta. Oli hauska tavata sekä uusia että vuosien varrella tutuksi tulleita ihmisiä.

Ennen ensimmäistä brunssia meillä ei ollut mitään jatkosuunnitelmia. Hyvän kokemuksen vuoksi Tikkurilan seurakunnan lapsi- ja perhetyö päätti järjestää Ilolassa lisää brunsseja. Seuraava brunssi on lauantaina viikkoa ennen jouluaattoa. Siihen mennessä moni on varmaan jo touhunnut jouluvalmisteluiden kanssa ja voi alkaa rauhoittua jouluun, ainakin sen hetken ajaksi.

Syksyn brunssille somistin tarjoilupöydät ja teen sen nytkin. Estetiikka on minulle tärkeää. Ruokapöydät päällystin paperilla. Se, että siihen sai piirtää, innosti lapsia. Aikuiset kirjoittivat palautteeksi pitkiäkin viestejä. Idea tuntui käyttökelpoiselta. Pappimme Johanna Jakonen leipoi samana aamuna sämpylät kotonaan, ennen kuin tuli töihin. Joulubrunssillakin on tarjolla monenlaista suolaista ja makeaa syötävää. Seimiasetelma tuo tilaan joulutunnelmaa."

Jaa tämä artikkeli:

Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.