null Huonoja kokemuksia psykoterapiasta?

Huonoja kokemuksia psykoterapiasta?

Oletko joskus saanut huonoa psykoterapiaa tai perheterapiaa? Oletko koskaan ollut tyytymätön saamasi psykoterapian tai perheterapian laatuun? Onko sinulla muuta moitittavaa liittyen terapiaan?

Huono kokemus voi liittyä joko koko terapiaprosessiin tai yksittäiseen istuntoon, jopa yksittäiseen hetkeen istunnon aikana. Teemme tutkimusta ihmisten ikävistä kokemuksista psykoterapiassa. Keräämme vapaamuotoisia kirjoituksia aiheesta, jotka käsitellään luottamuksellisesti siten, ettei ketään yksittäistä henkilöä, ei asiakasta eikä terapeuttia tai muutakaan henkilöä, voi mitenkään tunnistaa.

Jos sinulla on ikäviä kokemuksia psykoterapiasta, olisimme kiitollisia, jos voisit kirjoittaa kokemuksistasi meille sähköpostia. Tutkimuksen tuloksia käytetään psykoterapian laadulliseen kehittämiseen. Kirjoita haluamallasi tavalla, vapaamuotoisesti siten, että huono kokemuksesi tulee kuvattua itseäsi tyydyttävällä tavalla.

Tutkimusta johtaa vaativan erityistason psykoterapeutti, Suomen Psykologisen Instituutin johtaja Raul Soisalo. Sähköpostikirjoitukset pyydetään lähettämään osoitteeseen: mikko.haarala@psyk.fi.

Mikko Haarala
YTM

Jaa tämä artikkeli:

Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.