Joulu.fi johdattaa jouluun

Joulu.fi johdattaa jouluun

Joulu.fi-sivusto kokoaa pääkaupunkiseudun seurakuntien joulutapahtumat yhteen. Marraskuun lopussa avautuneen sivuston kautta voi tutustua seurakuntien monipuolisiin joulutapahtumiin, lukuisiin joulukonsertteihin, jouluseimiin, jouluvaelluksiin tai vilkaista, missä lauletaan Kauneimpia joululauluja.

Sivuston kautta pääsee myös Jouluradioon ja Lasten kirkon joulukalenteriin. Joulu.fi -sivuston kautta voi osallistua myös joulukeräyksiin. Tietenkin lähimmän joulukirkonkin voi käydä sieltä kurkkaamassa.

Jesse Kaikurannan ja Lenni-Kalle Taipaleen Jouluradiolle sovittaman Hoosianna-hymnin voi katsoa ja kuunnella sivustolla ensi viikolla. Lasten kirkon joulukalenterin ensimmäinen luukku avautuu niin ikään ensi viikolla. Myös Helsingin jouluseimiin voi tutustua tuolloin.

Joulukuun puolella sivustolla kerrotaan esimerkiksi hautausmaiden joulusta ja Kirkon Ulkomaanavun Toisenlaisesta lahjasta, annetaan myös askarteluvinkkiä, eikä Lucian päivääkään unohdeta.

Sivustoa kannattaa seurata jatkossakin, koska Joulu.fi:hin on joulun lähestyessä tulossa esimerkiksi jouluevankeliumi uudella tavalla toteutettuna. Joka viikko sivuilla luvassa jotain uutta kivaa ja ajankohtaista asiaa.

► Tutustu sivustoon: www.joulu.fi

Jaa tämä artikkeli: