null Joulukuvaelmatestin tulos: Suomi on pullollaan käytännönläheisiä Joosefeja

37 prosenttia testiin vastanneista on saanut tulokseksi Joosefin.

37 prosenttia testiin vastanneista on saanut tulokseksi Joosefin.

Hyvä elämä

Joulukuvaelmatestin tulos: Suomi on pullollaan käytännönläheisiä Joosefeja

Testiin vastanneet työskentelevät mieluiten käsillään. Yllättävät tilanteet eivät heitä lamaannuta.

”Olet käytännönläheinen ja jalat maassa oleva toiminnan ihminen. Nautit käsillä tekemisestä ja osoitat välittämisesi läheisille mieluummin teoin kuin sanoin. Maksat kuuliaisesti verosi ja kannat vastuusi. Pystyt toimimaan yllättävissäkin tilanteissa.”

Näin kuvataan Joosefia, joka on ollut Kirkko ja kaupungin joulukuvaelmatestin yleisin tulos. Sen on saanut tulokseksi 37 prosenttia vastaajista. Toiseksi yleisin tulos on ollut Itämaan tietäjä (19 prosenttia testin tehneistä) ja kolmanneksi yleisin Maria (14 prosenttia). Joulukuun 15. päivään mennessä testin oli tehnyt jo yli 8 000 ihmistä.

Tulosten perusteella suurin osa testin tehneistä työskentelee mieluiten käsillään tai ajattelemalla. Tyyliään he kuvailevat maanläheiseksi ja käytännönläheiseksi. Henkinen kotiseutu löytyy ahvenanmaalaisesta niittymaisemasta.

Joululahjaksi vastaajat antaisivat mieluiten pehmeän paketin kuten villasukat.

Suuret uutiset halutaan välittää "kaikelle kansalle" sen sijaan, että niitä "tutkiskellaan hiljaa sydämessä".

Yllättäviin tilanteisiin testin tehneet suhtautuvat rauhallisesti ja toimivat tilanteen vaatimalla tavalla. Vähän samaan tyyliin saapuu myös joulurauha: tekemällä ja toimimalla. Heitä, joille joulurauha tulee joulun lasta katsomalla, oli toiseksi eniten.

Oletko itämaan tietäjä, sinnikäs Maria, jalat maassa oleva Joosef vai kenties säkenöivä enkeli? Vai oletko lähempänä ulkona viihtyviä paimenia tai märehtivää lammasta? Tee testi tästä!

Jaa tämä artikkeli:

Toimitus suosittelee

Testaa, mikä joulukuvaelman hahmo olet!

Hengellisyys

Oletko itämaan tietäjä, sinnikäs Maria, jalat maassa oleva Joosef vai kenties säkenöivä enkeli? Vai oletko lähempänä ulkona viihtyviä paimenia tai märehtivää lammasta?


Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.