Hanna Antila -haulla löytyi 730 hakutulosta.

1. Kommentti: Kesälomasta tulee helposti tekemättömien asioiden suorituslista – mitä jättäisit väliin tänä vuonna?

Viime kesän mieleenpainuvin hetki taisi olla uimaretki töiden jälkeen ystävän kanssa.

14.06.2019

2. Heli Haavisto käy läpi hautoja, joilla kukaan ei enää käy – Ruskeasannan ja Helsingin pitäjän hautausmailla näkyy, ketkä vainajista olivat rikkaita

Kulttuurihistoriallisesti arvokkaiksi katsottavat haudat suojellaan, loput hautapaikat vapautuvat seuraavalle. Kulttuurihistoriallinen arvo on monen tekijän summa.

31.05.2019

3. Vantaalla vietetään ötökkävuotta: ”Ei tulisi omenoita eikä mustikoita, ellei olisi pölyttäjiä”

Hyönteiset voi huomioida vaikka olemalla laiskahko puutarhanhoitaja.

28.05.2019

4. Lohtuhuivi lämmittää surevaa – leskille annettavia huiveja neulotaan porukalla nyt myös pääkaupunkiseudulla

Hartioille tuleva villahuivi on konkreettinen tapa muistuttaa, että ihminen ei ole surussaan yksin.

17.05.2019

5. Helsingin tuomiokirkon portaat ovat suosittu kuntoilupaikka – näillä liikkeillä saat hien pintaan

Porrastreeni on tehokasta, helppoa ja ilmaista. Sanna-Maija Aalto pitää sitä yhtenä parhaista kuntoilumuodoista.

15.05.2019

6. Viinin matka suomalaisten ehtoollispikareihin alkaa usein Espanjasta – ehtoollisviini syntyy makeista rypäleistä

Viinin matka Suomeen voi alkaa vaikka Virgen de la Oliva -osuuskunnasta Málagan seudulta.

15.04.2019

7. Via Crucista tähdittävät tänä vuonna nuoret näyttelijät – Eric Barcolle Jeesuksen rooli on ”kortisolitasoa nostattava”

Eric Barco, 25, on kaikkien aikojen nuorin Via Cruciksen Jeesuksena nähtävä näyttelijänä.

12.04.2019

8. Ei keltanokille! – Munkkivuoren kirkolla kokoontuu kerho, jonne alle 90-vuotiailta on pääsy kielletty

Kun yhdeksänkymppiset puhuvat keskenään, jutut kääntyvät usein muistoihin tai harrastuksiin. Sairauksista ei yleensä puhuta.

29.03.2019

9. Aurinkorannikolle muuttaa nyt paljon nuoria aikuisia ja perheitä – Mandi Fagerström, 14, kotiutui Fuengirolaan nopeasti

Aurinkorannikolla voi käydä koulua ja rippikoulua suomeksi. Mandi Fagerström ajattelee silti, että maassa maan tavalla.

25.03.2019

10. Katia Westerdahl päätti 15-vuotiaana, että perheen on muutettava Espanjaan – Aurinkorannikko on yhä hänelle unelmien asuinpaikka

Kun Espanjassa 1980-alusta asunut Westerdahl käy Suomessa, olo on kuin turistilla. Suomen passista hän ei silti luopuisi.

25.03.2019

11. ”Valo teidän luomassanne pimeydessä” – aikuisten saamattomuus ajoi lapset ja nuoret osoittamaan mieltään eri puolilla maailmaa

Ilmastonmuutos tarkoittaa luopumista, mutta hyvistä valinnoista saa myös iloa, uskoo ysiluokkalainen Eerika Vatilo.

15.03.2019

12. Tämä kolahti: Antti Holman Auta Antti -podcast muistuttaa, että me kaikki olemme vähän noloja ja hukassa

Newyorkilaisesta ruokakomerosta kumpuaa yllättävän syvää elämänviisautta.

08.03.2019

13. Entisestä ”silikoniblondista” tulee suntio – Katri Haapanen uskoo uuden ammatin opettavan nöyryyttä

Katri Haapasen mielestä suntio on mahdollistaja, jonka työssä näkyy elämän koko kirjo.

01.02.2019

14. Sairaalaklovni antaa hevosenannoksen iloa ja voi olla lapsen kaverina hoitotoimenpiteessä

Uudessa lastensairaalassa työskentelee kaksi vakituista sairaalaklovnia ja joukko satunnaisesti vierailevia punaneniä.

17.01.2019

15. Ihmettele ihanaa päivää, älä säästä valokuvaajassa – Asiantuntijat kertovat, mikä häissä on olennaista

Pappi, kanttori, hääsuunnittelija ja viime vuonna avioitunut pari antavat vinkit tuleville hääpareille.

10.01.2019

16. Tempo on hyvän meiningin orkesteri, jossa soittaa jo 80 vantaalaista lasta

Harrastaminen ei maksa perheille mitään, sillä kaupunki maksaa instrumentit ja opetuksen.

10.01.2019

17. Vauva voi pian saada kuusi nimeä – Vuodenvaihteessa uudistuva laki antaa lisää mahdollisuuksia nimien valintaan

Etunimien maksimimäärä nousee kolmesta neljään ja sukunimiä voi olla kaksi. Uusi laki vaikuttaa myös seurakuntiin.

31.12.2018

18. Toimittajalta: Tältä 35-vuotiaasta lapsettomasta naisesta tuntuu, kun Suomi puhuu vauvakadosta

Lasten vähyys on myös kehityksen merkki – yhtään väheksymättä kaltaisteni tahtomattaan lapsettomien surua.

05.12.2018