Hanna Antila -haulla löytyi 724 hakutulosta.

1. Viinin matka suomalaisten ehtoollispikareihin alkaa usein Espanjasta – ehtoollisviini syntyy makeista rypäleistä

Viinin matka Suomeen voi alkaa vaikka Virgen de la Oliva -osuuskunnasta Málagan seudulta.

15.04.2019

2. Via Crucista tähdittävät tänä vuonna nuoret näyttelijät – Eric Barcolle Jeesuksen rooli on ”kortisolitasoa nostattava”

Eric Barco, 25, on kaikkien aikojen nuorin Via Cruciksen Jeesuksena nähtävä näyttelijänä.

12.04.2019

3. Ei keltanokille! – Munkkivuoren kirkolla kokoontuu kerho, jonne alle 90-vuotiailta on pääsy kielletty

Kun yhdeksänkymppiset puhuvat keskenään, jutut kääntyvät usein muistoihin tai harrastuksiin. Sairauksista ei yleensä puhuta.

29.03.2019

4. Aurinkorannikolle muuttaa nyt paljon nuoria aikuisia ja perheitä – Mandi Fagerström, 14, kotiutui Fuengirolaan nopeasti

Aurinkorannikolla voi käydä koulua ja rippikoulua suomeksi. Mandi Fagerström ajattelee silti, että maassa maan tavalla.

25.03.2019

5. Katia Westerdahl päätti 15-vuotiaana, että perheen on muutettava Espanjaan – Aurinkorannikko on yhä hänelle unelmien asuinpaikka

Kun Espanjassa 1980-alusta asunut Westerdahl käy Suomessa, olo on kuin turistilla. Suomen passista hän ei silti luopuisi.

25.03.2019

6. ”Valo teidän luomassanne pimeydessä” – aikuisten saamattomuus ajoi lapset ja nuoret osoittamaan mieltään eri puolilla maailmaa

Ilmastonmuutos tarkoittaa luopumista, mutta hyvistä valinnoista saa myös iloa, uskoo ysiluokkalainen Eerika Vatilo.

15.03.2019

7. Tämä kolahti: Antti Holman Auta Antti -podcast muistuttaa, että me kaikki olemme vähän noloja ja hukassa

Newyorkilaisesta ruokakomerosta kumpuaa yllättävän syvää elämänviisautta.

08.03.2019

8. Entisestä ”silikoniblondista” tulee suntio – Katri Haapanen uskoo uuden ammatin opettavan nöyryyttä

Katri Haapasen mielestä suntio on mahdollistaja, jonka työssä näkyy elämän koko kirjo.

01.02.2019

9. Sairaalaklovni antaa hevosenannoksen iloa ja voi olla lapsen kaverina hoitotoimenpiteessä

Uudessa lastensairaalassa työskentelee kaksi vakituista sairaalaklovnia ja joukko satunnaisesti vierailevia punaneniä.

17.01.2019

10. Ihmettele ihanaa päivää, älä säästä valokuvaajassa – Asiantuntijat kertovat, mikä häissä on olennaista

Pappi, kanttori, hääsuunnittelija ja viime vuonna avioitunut pari antavat vinkit tuleville hääpareille.

10.01.2019

11. Tempo on hyvän meiningin orkesteri, jossa soittaa jo 80 vantaalaista lasta

Harrastaminen ei maksa perheille mitään, sillä kaupunki maksaa instrumentit ja opetuksen.

10.01.2019

12. Vauva voi pian saada kuusi nimeä – Vuodenvaihteessa uudistuva laki antaa lisää mahdollisuuksia nimien valintaan

Etunimien maksimimäärä nousee kolmesta neljään ja sukunimiä voi olla kaksi. Uusi laki vaikuttaa myös seurakuntiin.

31.12.2018

13. Toimittajalta: Tältä 35-vuotiaasta lapsettomasta naisesta tuntuu, kun Suomi puhuu vauvakadosta

Lasten vähyys on myös kehityksen merkki – yhtään väheksymättä kaltaisteni tahtomattaan lapsettomien surua.

05.12.2018

14. 17-vuotias tubettaja Sara Lindeman tekee Pet Shop -videoita kymmenille tuhansille tilaajille

Sara Lindeman alkoi kuvata Pet Shop -videoita 10-vuotiaana. Hän ei välittänyt ilkeistä kommenteista, vaan löysi oman juttunsa ja yleisönsä.

05.12.2018

15. Huippuravintola tarjoaa itsenäisyyspäivän juhla-aterian perhe- ja sosiaalipalveluiden asiakkaille

Olo Group on päättänyt tehdä itsenäisyyspäivänateriasta Presidentinlinnan naapurissa jokavuotisen perinteen.

04.12.2018

16. Pääkaupunkiseudun seurakunnat jakavat noin 400 000 joulukalenteria – kuvittaja Ilja Karsikas piirsi joulukalentereita jo lapsena

Ilja Karsikas loi seurakuntien joulukalenteriin urbaanin maiseman. Kaiken keskellä ovat kuitenkin äiti ja nukkuva lapsi.

26.11.2018

17. Espoossa ja Kauniaisissa läpi suuri joukko uusia kasvoja seurakuntien luottamuselimiin

Vanhojen konkareiden lisäksi ääniä kahmivat muutamat nuoret opiskelijat.

19.11.2018

18. Kauniaisten äänestysprosentti taas pääkaupunkiseudun korkein

Kauniaisissa äänestettiin kuitenkin hieman vähemmän kuin viime vaaleissa.

18.11.2018

19. Espoossa seurakuntavaalien äänestysprosentti laski hieman

Espoolaisten äänestysaktiviisuus oli samaa tasoa kuin helsinkiläisten eli 11,3.

18.11.2018