Kekseliäät kosinnat
Ginny katsoi erilaisen elokuvan.

Ginny katsoi erilaisen elokuvan.

Kekseliäät kosinnat

Se alkaa täydellisenä yllätyksenä, sisältää sopivan määrän ihmetystä ja itkua ja päättyy tunteentäyteiseen myöntymiseen. Sosiaalisen median aikakaudella kosintakaan ei ole kaikille yksityisasia vaan yleisön edessä tapahtuva esitys, joka tallennetaan ja näytetään koko maailmalle.

Näin teki yhdysvaltalainen Matt Still, joka yllätti tyttöystävänsä Ginny Joinerin elokuvateatterissa. Ginny oli valmistautunut katsomaan elokuvaa veljensä kanssa, kun yhtäkkiä valkokankaalle ilmestyikin hänen kihlattunsa. Filmillä näkyi, kuinka Matt kävi pyytämässä apeltaan siunauksen liitolle, ja lopuksi sulho ilmestyi elokuvateatteriin esittämään tärkeän kysymyksensä.

Videota maailman mahtavimmaksi väitetystä kosinnasta on katsottu YouTubessa 30 miljoonaa kertaa, ja Matt ja Ginny ovat käyneet kertaamassa kosintaa muun muassa Ellen DeGeneres -showssa.

Yhtä hyvin ei käynyt amerikkalaiselle Jeromelle, joka nousi lavalle kirkon Jesus Jam -tapahtumassa kosimaan tyttöystäväänsä Marshaa. Tapahtumasta tallennetulla videolla Marsha näyttää vaivaantuneelta, ilmoittaa olevansa pahoillaan ja poistuu paikalta.

Jaa tämä artikkeli: