Kesätyö kahvilassa
Minka Kuustonen, Anna Paavilainen ja Iina Kuustonen ovat kesäkavereita.

Minka Kuustonen, Anna Paavilainen ja Iina Kuustonen ovat kesäkavereita.

Kesätyö kahvilassa

Tämä teologianopiskelija ei mennytkään riparille kesähommiin. Inari Niemen ohjaamassa uutuuselokuvassa Kesäkaverit Iina Kuustonen esittää itsetietoista ja energistä teologianopiskelija Karoliinaa, joka päättää ottaa kesästä ilon irti parhaan kaverinsa Iiriksen (Anna Paavilainen) kanssa. 25-vuotiaat ystävykset ovat saaneet kesätöitä hankolaisesta kahvilasta ja aikovat bilettää paikkakunnalla minkä ehtivät.

Karoliina ja Iiris ovat hyvin erilaisia. Karoliina on nopea hoksaamaan ja tottunut pärjäämään. Iiris taas on herkempää ja punnitsevampaa sorttia. Tyttöjä yhdistää yhteinen menneisyys ja halu olla vapaa kuin lapsi vielä vähän aikaa.

Yhteinen kesä tuo mukanaan paljon kokemuksia, romanssejakin, ja tytöt joutuvat kohtaamaan omia haasteitaan aikuiseksi kasvamisessa. Draaman ja sekoilukomedian välimaastossa tasapainotteleva Kesäkaverit kuvaa nuoruuden hyviä ja huonoja puolia. Muutaman vuoden päästä Karoliinan voisi ehkä tavata hupaisan pirteänä mutta ammattitaitoisena peruskoulun uskonnonopettajana.

Jaa tämä artikkeli: