null Kierrätetty kattaus

Riittävätkö  kuohuviinilasit?

Riittävätkö kuohuviinilasit?

Kierrätetty kattaus

Mistä riittävästi kuohuviinilaseja häävieraille? Entä kakkulautasia ja pikkulusikoita rippijuhliin? Ei hätää. Ne voi lainata ilmaiseksi Kierrätyskeskuksen Lönnrotinkadun toimipisteestä, josta löytyy astiat ja aterimet isommallekin vierasjoukolle.

Astiat lainataan pientä panttia vastaan. Esimerkiksi kahdenkymmenen euron pantilla saa viikonlopuksi käyttöön astiat sadalle hengelle.

— Meiltä on lainattu astioita häihin, ylioppilasjuhliin ja syntymäpäiville, Marja Peltola Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksesta luettelee.

Rikki menneistä astioista peritään pieni korvaus. Muoviastioita ei tosin helposti edes saa rikki, mutta niiden kuohuviinilasien kanssa kannattaa olla tarkkana.

— Joskus aikoinaan lainasimme myymälän puolelta kerättyjä erilaisia astioita, mutta nyt lainattavana on valkoisia muovilautasia ja sinisiä muovimukeja.

Mukien ja lautasten lisäksi saatavana on myös aterimia, kaatimia ja muovikulhoja esimerkiksi salaatin tarjoiluun. Jos haluaa varata astiaston omiin kesäjuhliin, kannattaa toimia ripeästi. Mikäli hakumatka Helsinkiin tuntuu pitkältä tai vaivalloiselta, astiat saa Vantaalle kotiinkuljetettuna kolmella kympillä.

 

Jaa tämä artikkeli:

Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.