null Kiitollista työtä

Kiitollista työtä

Vantaan Laurissa 22.4. oli juttu siivouksesta. Olen täysin samaa mieltä Sirkka Kingin ajatuksista.

Olen jo vuosia tehnyt siivousta terapiakseni. Käsintiskaaminen on työtä, jota tehdessä laitan ajatukseni järjestykseen. Saatan saada ratkaisun johonkin ongelmaan tai keksiä jonkin uuden idean.

Siivoamisen teen mieluiten hiljaisessa talossa. Paikalla ei ole muita, saan tehdä rauhassa. Ajatukseni virtaavat vapaasti ja nautin kätteni työstä. Siivous on siitä kiitollista työtä, että tulos näkyy heti.

Joskus, kun olen tehnyt oikein hyvää työtä lähes päivän, tuntuu kuin oman pääni sisusta olisi myös puhdistunut. Ajatukset ovat virranneet ja järjestyneet oikeille paikoille.

Nyt ollessani eläkkeellä autan myös poikani perhettä siivoamisessa. Tästä seuraa hyvää mieltä ja positiivisuutta monelle henkilölle. Antaa hyvän kiertää!

Minun ei tarvitse maksaa kuntosalille, koska teen paljon hyödyllistä arkiliikuntaa, kannan mattoja tuulettumaan ja niin edelleen.

Toivon, että kuntoni säilyy ja jaksan tehdä tätä vielä vuosia. Terveiset haluan lähettää aliarvostetuille siivoojille. Työnne on arvokasta ja jos se jätetään tekemättä, seuraukset näkyvät nopeasti epäviihtyisyytenä.

Jaa tämä artikkeli:

Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.