null Kirkko kutsuu syömään yhdessä – kolme poimintaa Vantaalta

Asolan seurakuntatalolla testataan ohjeita eri maista.

Asolan seurakuntatalolla testataan ohjeita eri maista.

Ajankohtaista

Kirkko kutsuu syömään yhdessä – kolme poimintaa Vantaalta

Lähikirkolla voi käydä aamupalalla, brunssilla tai vaikka eksoottisemmalla makumatkalla.

Kansainvälinen keittiö

Asolan seurakuntatalolla kerran kuukaudessa järjestettävän kokkailuillan mottona on "kansainvälistä arkiruokaa lähikaupan aineksista". Tarjolla on makuelämyksiä Suomesta ja maailmalta. Ruoat valmistetaan ja syödään yhdessä. Hinta on valmistettavasta ruoasta riippuen 2–5 e / hlö. Yhteistyössä on mukana Rekolan ja Korson Martat sekä Vantaan kaupungin maahanmuuttajapalvelu. Kansainvälinen keittiö ke 1.2. alkaen aina parittomien viikkojen keskiviikkona klo 17 Asolan seurakuntatalolla, Asolantie 6.

Värikkäät aamukahvit

Pakkalan kerhohuoneistolla kokoonnutaan joka tiistai värikkäille aamukahveille. Väriä yhdessä valmistettavalle aamupalalle tuovat eri kielet ja kulttuuritaustat sekä eri-ikäiset osallistujat, joita on vauvasta vaariin. Tapahtuma on ilmainen ja ruoka sinne tulee Yhteisen pöydän eli ruokahävikin lahjoittajien kautta. Värikkäät aamukahvit tiistaisin klo 9–11 Pakkalan kerhohuoneistossa, Käräjäkuja 1 b.

Talvinen brunssi

Ilolan seurakuntatalon koko perheen brunssi kutsuu valmiiseen pöytään. Aikuiset ja yli 12-vuotiaat 6 e, 5–11-vuotiaat 3 e, alle 5-vuotiaat maksutta. Brunssi Ilolan seurakuntatalolla la 28.1. ja la 4.3. klo 10–13 Ilolan seurakuntatalolla, Soittajankuja 1.

Jaa tämä artikkeli:

Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.