Kirkkovaltuusto päätti purkaa Päiväkummun seurakuntatalon
Päiväkummun seurakuntatalon tontti on saatu aikanaan lahjoituksena.

Päiväkummun seurakuntatalon tontti on saatu aikanaan lahjoituksena.

Kirkkovaltuusto päätti purkaa Päiväkummun seurakuntatalon

Päiväkummun seurakuntatalo puretaan, kun iltapäiväkerhon toiminta rakennuksessa lakkaa. Vantaan seurakuntien yhteinen kirkkovaltuusto hyväksyi purkuesityksen yksimielisesti.
Syynä päätökseen on rakennuksen huono kunto. Rakennuksessa todettiin vuonna 2004 sisäilmaongelmia. Siihen tehtiin korjauksia ja tilojen käyttöä on jatkettu vuosi kerrallaan.
Rekolan seurakunnan iltapäiväkerho seurakuntatalossa loppuu toukokuun lopussa ja kerho siirtyy syksyllä Päiväkummun koululle.
Päiväkumpuun oli alun perin suunnitteilla uusi seurakuntatalo, mutta se poistettiin Vantaan seurakuntien investointiohjelmasta jo vuonna 2009. Tämän jälkeen tontille suunniteltiin hanketta, jossa seurakunnan kerhotila olisi rakennettu vammaispalveluasuntojen yhteyteen. Viimeksi asiasta neuvoteltiin Rinnekotisäätiön kanssa, mutta säätiö vetäytyi hankkeesta.
Yhteinen kirkkovaltuusto päätti, että tontin uudelleen kaavoitusta valmistellaan niin, että sen jatkokäyttö palvelee Päiväkummun aluetta. Päiväkummun omakotiyhdistykseltä kysytään alueen tarpeista.

Jaa tämä artikkeli: