null Vantaan kirkoissa pääsee ilmaiseksi saunomaan

Ajankohtaista

Vantaan kirkoissa pääsee ilmaiseksi saunomaan

Korson ja Kivistön kirkoilla on miesten ja naisten saunavuorot. Rekolan kirkolla naiset ja miehet saunovat vuoron perään.

Miesten vuorolla

Korson kirkon Kotkansiiven saunatilassa miesten saunailtaa vietetään joka toinen torstai klo 18, seuraavan kerran 16.2. Länsimäen kirkolla tavataan Äijien saunassa ja raamattupiirissä tiistaisin klo 18.30. Kivistön kirkolla miehet saunovat joka toinen keskiviikko klo 18.30, seuraavan kerran 22.2.

Naisten vuorolla

Korson kirkolla Kotkansiiven saunatilassa on naistenvuoro joka toinen torstai klo 18, seuraavan kerran 23.2. Kivistön kirkolla rentoudutaan ja parannetaan maailmaa saunan merkeissä joka toinen torstai klo 18.30, seuraavan kerran 23.2. Makkaranpaistoon on mahdollisuus, jos otat oman makkaran mukaan. Tikkurilassa (Unikkotie 5aB, 5. krs) naisten saunailtaa vietetään kerran kuussa, seuraavan kerran keskiviikkona 1.3. klo 17.30. Tuo oma pyyhe.

Vuoron perään

Rekolan kirkolla on maanantaisin tarjolla maksutonta iltapalaa ja saunomismahdollisuus. Ilta aloitetaan lyhyellä hartaudella ja ruuansiunauslaululla. Tuo omat saunatarvikkeet. Ruokaa saa myös mukaan, jos sitä riittää. Yläovet auki pidetään Rekolan kirkolla maanantaisin klo 18, seuraavan kerran 20.2.

Jaa tämä artikkeli:

Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.