Kirkon tekemä hyvä nostetaan esiin Instagramissa

Kirkon tekemä hyvä nostetaan esiin Instagramissa

Kirkko Suomessa -Instagram-tilillä nostetaan esiin syksyn seurakuntavaaleja kuvien kautta. Näkökulma on seurakuntavaalien teeman mukaan hyvän tekeminen. Kirkon työntekijät eri puolilta Suomea vastaavat kuvatilin päivittämisestä viikon kerrallaan.

— Kuvien kautta jokainen kertoo omasta työstään ja samalla siitä hyvästä työstä jota kirkko tekee. Jokaisen päivittäjän ensimmäinen postaus on selfiekuva, eli omakuva  ja itsensä esittely, kertoo projektisuunnittelija Jessica Högnabba Kirkon tiedotuskeskuksesta.

Tällä viikolla tilillä kuvia julkaisee Vantaan seurakuntien Suurella Sydämellä -projektin työntekijä Heikki Heikurinen.

—Teen postauksia esimerkiksi tapahtumista, joissa olen mukana. Ja ylipäätään elämästä ja siitä mitä tulee viikon aikana vastaan, kertoo ensimmäiset kuvansa jo julkaissut Heikurinen.

Heikurinen on itse käyttänyt Instagram-palvelua vuoden ajan, joten se on tuttu entuudestaan.

— On hyvä että myös kirkko on lähtenyt mukaan tähän palveluun. Kuvat yhdistävät ihmisiä ja asioiden näyttäminen kuvien kautta tekee niistä moniulotteisempia. Kuvista on myös helppo tykätä palvelussa, pohtii Heikurinen.

Vantaan seurakunnista omat päivitysvuoronsa ovat varanneet myös perheneuvoja Paula Ruotsalainen ja Tikkurilan seurakunnan pappi Satu Huttunen. Tikkurilan seurakunnalla on myös oma Instagram-tili, jolla voi seurata seurakunnan arkea ja juhlaa kuvien mudossa.

Katso kuvia:

Kirkko Suomessa Instagram

Jaa tämä artikkeli: