null Kirkossa tarvitaan nyt kokonaisnäkemystä ja bisnestaitoja

Päivi Vuorimaa on Espoon yhteisen kirkkovaltuuston uusi jäsen Kilosta. Kuva: Jukka Granstrom

Päivi Vuorimaa on Espoon yhteisen kirkkovaltuuston uusi jäsen Kilosta. Kuva: Jukka Granstrom

Hyvä elämä

Kirkossa tarvitaan nyt kokonaisnäkemystä ja bisnestaitoja

Lähdin ehdokkaaksi seurakuntavaaleihin, koska haluan jakaa omaa talousosaamistani ja johtajakokemustani yhteisen asian hyväksi.

10 % lahtelainen

Synnyinkaupungissani Lahdessa on luonto lähellä ja hyvät hiihtoladut. Ne tulivat tutuksi lapsena, kun harrastin urheilua, erityisesti hiihtämistä. Edelleen vietän talviloman mielelläni pohjoisen laduilla. Luonnon hiljaisuudesta ja metsästä nautin myös päivittäisellä kävelylenkilläni. Se on tärkeä vastapaino työlle.

90 % espoolainen

Muutimme mieheni kanssa ensimmäiseen yhteiseen kotiimme Kiloon 1990. Vuosikymmen myöhemmin rakensimme talon lähialueelle korkean mäen päälle. Meidät vihittiin ja lapsemme kastettiin Leppävaaran kirkossa. Seurakunnasta tuli läheinen paikka poikiemme kerhojen ja partion ansiosta.

Kirkossa tarvitaan nyt kokonaisnäkemystä ja bisnestaitoja. Lähdin ehdokkaaksi seurakuntavaaleihin, koska haluan jakaa omaa talousosaamistani ja johtajakokemustani yhteisen asian hyväksi.

Olen luonteeltani utelias. Uusissa luottamustehtävissä on kiinnostavaa perehtyä siihen, miten kirkko ja seurakunta toimivat. Erityisen antoisaa on uusiin, eri tavoin ajatteleviin ihmisiin tutustuminen. Uskon, että erilaisuus on rikkaus, josta löytyy yhteinen näkemys asioihin.

Jaa tämä artikkeli: