Paula Huhtala -haulla löytyi 280 hakutulosta.

1. Anneli: ”Kaipaan ihmistä rinnalleni” – Seurakunta järjestää pikadeittitapahtuman Espoossa 40–60-vuotiaille

Perhetyönohjaaja Outi Wenellin mielestä ennen uuden suhteen aloittamista on tärkeää tutustua itseensä.

09.11.2020

2. ”Tuntuu, että iso osa elämästä otetaan pois, kun ei pääse laulamaan” – Korona-aikana Markus Suihkonen tajusi, kuinka paljon rakastaa laulamista

Oopperalaulaja Markus Suihkonen laulaa elämästä ja kuolemasta isänpäivänä Olarin kirkossa Espoossa.

04.11.2020

3. Espoolainen! Ryhtyisitkö arkiystäväksi vanhukselle tai maahanmuuttajalle?

Arkiystävä voi olla kuka tahansa, joka haluaa antaa aikaansa toiselle ihmiselle. Kyse ei ole muutamasta tapaamisesta, vaan pidemmästä ihmissuhteesta.

15.10.2020

4. Näin leivot mokkapalat – klassikkoleivonnainen valmistuu seurakunnan kokkikerhossa

Herkut syödään kerhossa uunituoreena. Mokkapalojen jälkeen harjoitellaan tekemään pitsaa.

09.10.2020

5. Yhtä merkityksellinen kuin Lapsen oikeuksien päivä: Vauvan päivänä kirkko korostaa vauvojen oikeutta osallistua

”Vauvaystävällisellä asenteella ja toiminnallamme haluamme vahvistaa toivoa, iloa, uskoa ja armollisuutta keskelle vauvaperheen todellisuutta”, kertoo Espoon seurakuntien kasvatuksen asiantuntija Tiina Hänninen.

24.09.2020

6. Tervetuloa maailmaan, pienet varpaat! Espoon tuomiokirkkoseurakunta lahjoittaa villasukat 300 vauvalle

Talkoolaiset neulovat vauvasukat kaikille seurakuntaan kuuluville perheille, joihin syntyy tänä vuonna vauva.

03.09.2020

7. ”Moi! Nyt on 45 minuuttia aikaa jutella juuri siitä, mistä haluat”, vastaa Sekasin-chatin päivystäjä – nuorten auttamiskanava on ruuhkautunut pahasti

Sekasin-chatissa voi keskustella mieltä askarruttavista kysymyksistä nimettömänä. Tammi–kesäkuun välisenä aikana yhteydenottojen määrä kasvoi kolmanneksella edellisvuoden vastaavan aikaan verrattuna.

31.08.2020

8. ”Matka omaan itseen on pyhiinvaelluksella tärkeämpi kuin kilometrit” – Uusi kaupunkireitti vie Tapiolasta Otaniemeen

Pieni pyhiinvaellusreitti tarjoaa kävelyretken, hengellistä virkistystä ja vaihtelevia maisemia eteläisessä Espoossa.

26.08.2020

9. Ymmärränkö, mitä lapseni yrittää sanoa? Vanhemman ja lapsen välistä vuorovaikutusta edistetään Toimiva perhe -kurssilla

Arvoristiriitoja nousee esiin usein lasten kasvaessa. Silloin vanhempi joutuu pohtimaan omia arvojaan, asenteitaan ja ajatuksiaan.

26.08.2020

10. Kirkkoklovnit Töttis ja Söttis tutkivat kirkon asioita – ”Mukana on ripaus anarkiaa”

Kirkkoklovnit pitävät kaikkia samanarvoisina nenän koosta riippumatta.

12.06.2020

11. Kommentti: Menikö nuoren aherrus hukkaan? – Maraton muuttui kesken opiskeluhaun sprinttikisaksi

Polku korkeakouluopintoihin on ollut monelle nuorelle tänä keväänä poikkeuksellisen hankala.

12.06.2020

12. Perenna nousee haudalta joka kevät – asiantuntija ehdottaa helppohoitoisia monivuotisia lajeja

Yksivuotiset kesäkukat kukkivat näyttävästi vain, jos niitä kastelee ja lannoittaa ahkerasti.

10.06.2020

13. Kesäkukkia vai perennoja haudalle? – Valinnan ja hoidon voi jättää ammattilaiselle

Seurakunnan puutarhurit valitsevat sopivimmat kukkalajikkeet hoitosopimushaudoille.

08.06.2020

14. Soukan kappelilla nuotio syttyy nyyttäriperiaatteella – ”Jos Herra suo, kesäsuunnitelmat toteutuvat”

Moni tuttu seurakunnan kesätapahtuma on peruttu, mutta rajoitusten puitteissa pidetään messuja, kesätreffejä ja muita tilaisuuksia.

26.05.2020

15. ”Tuntuu hyvältä, kun Hugo hiipii viereeni” – Mari Rautanen haluaa olla kummipojalleen luottoaikuinen, jonka ovi on aina avoinna

Mitä hauskaa kummilapsen kanssa voi tehdä etänä? Jutun lopussa kuusi kivaa vinkkiä.

14.05.2020

16. Espoonlahden seurakunta hankki kahvipyörän – diakoniatyöntekijät polkevat tarjoilemassa kahvia ja juttuseuraa

Kahvipyörä on uusi tapa tehdä seurakuntaa näkyväksi. Kahvikupposen äärellä syntyy keskusteluja.

06.05.2020