Paula Huhtala -haulla löytyi 256 hakutulosta.

1. Vauva muuttaa tuoreiden vanhempien elämää – ”Tärkeintä on puhua omista tunteistaan”

Ensimmäistä lasta odottaville pariskunnille suunnatuissa keskusteluilloissa annetaan eväitä elämänmuutokseen.

13.01.2020

2. Oopperalaulaja Arttu Kataja esiintyy rakkaudessaan pettyneille ja murheellisille Olarin kirkossa

Berliinin valtionoopperan vakilaulajiin kuuluva Arttu Kataja palasi Suomeen vaimon työn perässä. ”Oopperalaulajan työ on haasteellista perheelliselle.”

09.01.2020

3. Joulunviettäjiä kutsutaan useaan pääkaupunkiseudun kirkkoon – Tapiolan kirkossa koristellaan aattoiltana kuusi

Osa Espoon, Helsingin ja Vantaan kirkoista järjestää kaikille avoimia aattoillanviettoja. Tapiolan kirkolla koristetaan kuusi yhtesvoimin jo kolmatta kertaa.

19.12.2019

4. Tämä kolahti: Kaistapäinen Arktiset leikit naurattaa ja itkettää

Heikki Kinnunen ja Anna-Elina Lyytikäinen loistavat Espoon teatterin uutuusnäytelmässä.

05.12.2019

5. Lähde lasten kanssa luontoon Hanikan joulupolulle Espooseen

”Monimuotoisella ulkoilualueella on mahdollista kokea oikeaa hämärän taikaa”, perhetoiminnan ohjaaja Kati Vilkman sanoo.

28.11.2019

6. Ensimmäistä adventtia juhlitaan Hoosiannafestareilla Espoon Leppävaarassa – piispa Kaisamari Hintikka saarnaa

Leppävaaran kirkko avaa ovensa 1. joulukuuta ensimmäistä kertaa remontin jälkeen.

27.11.2019

7. Pakohuonepelien tekijä innostuu arvoitusten ratkaisemisesta – ”Parasta on onnistumisen tunne”

Seikkailupelissä hoksottimet, tarkat silmät ja yhteistyö auttavat pääsemään maaliin.

15.11.2019

8. Pekka Simojoki on tehnyt yli 750 hengellistä laulua – ”Pajatsoni ei ole vieläkään tyhjentynyt”

Hengellisen musiikin konkari on tehnyt musiikkia laidasta laitaan jo 40 vuotta, mutta yhdestä hän kieltäytyy: iskelmiä hän ei tee.

18.10.2019

9. Seurakunnan emäntä Merja Söderberg mahduttaa kolmen euron diakonialounaisiin rutkasti vitamiineja

Espoonlahden kirkossa tarjotaan aina runsas ja kekseliäs salaattipöytä. ”Tämä on monelle ainoa paikka, jossa tulee syötyä terveellistä ruokaa.”

16.10.2019

10. Täyteen pakattu arki vie mehut kolmi- ja nelikymppisiltä – seurakunnat auttavat perheen ja parisuhteen ongelmissa

Kiire, suorituspaineet ja työuupumus vaikuttavat perheeseen ja parisuhteeseen. Espoon seurakunnat ovat lisänneet parisuhde- ja perhetyötä.

08.10.2019

11. Vauvan päivän tapahtumissa lauletaan, leikitään ja kiinnitetään huomiota myös parisuhteeseen

Valtakunnallista vauvan päivää voi viettää vaikka seurakunnan järjestämissä tapahtumissa.

25.09.2019

12. Äkillinen sairastuminen ja uusi asuinpaikka muuttivat Marjatta Määtän elämän – löytyi arkiystävä, joka tuo vaihtelua arkeen

Seurakunnan kautta löytynyt arkiystävä tuo iloa ja vaihtelua elämään. Seurakunnat kaipaavat toimintaansa lisää vapaaehtoisia.

13.09.2019

13. Jukka Salmisen matkamittarissa on jo 1,5 miljoonaa kilometriä – keikkailu jatkuu, mutta yli 600 kertaa esitetty musiikkitarina Zooppera loppuu

Suomea pitkään kiertänyt laulaja ja lauluntekijä Jukka Salminen pitää tärkeänä vuorovaikutusta yleisön kanssa.

13.09.2019

14. Pertti Neumann: ”Isyys merkitsee minulle enemmän kuin Dingon menestys”

Muusikko Pertti "Nipa" Neumann lauloi ekaluokkalaisena kirkon urkuparvella Maa on niin kaunis -laulun ja ihmetteli, miksi penkeissä istuvat naiset pyyhkivät poskiltaan kyyneleitä.

23.08.2019

15. Espoo-päivänä voi mennä päiväunille Tapiolan kirkkoon – ota oma tyyny mukaan

Espoon seurakunnat järjestävät tapahtumia Espoo-päivänä. Tapiolan kirkko tarjoaa hiljaisen torkkuhetken sekä hiljaisuuden joogan. Pihalla voi hypätä riksapyörän kyytiin.

23.08.2019

16. Kaikki mahtuvat laulamaan Olarin lapsikuoroihin

Kuorossa lapsi saa uusia kavereita ja oppii uusia lauluja. Lisäksi hänelle kehittyy taito toimia yhdessä. Olarin seurakunnan lapsikuorot ovat ilmaisia ja kaikille avoimia.

12.08.2019

17. Puoli vuosisataa pyhäkoulua: ”Tämä on huipputehtävä!”

Liisa Kivekäs hoitaa omaakin hengellisyyttään pyhäkoulunopettajana Espoossa.

28.06.2019