Paula Huhtala -haulla löytyi 220 hakutulosta.

1. Kalajärven kappelin Nojatuolimessussa pappi ei saarnaa vaan haastattelee seurakuntalaista

Matalan kynnyksen Nojatuolimessussa seurakuntalaiset ovat ratkaisevassa osassa. He soittavat, laulavat, lukevat Raamattua ja paljon muuta. Nojatuolimessu on yhteisöllinen kokemus.

Thu Jan 17 09:40:00 EET 2019

2. Terveystalo vuokraa Espoon seurakunnilta lisää tilaa – Leppävaaran seurakuntatoimisto muuttaa vuokralle

Turun moottoritien ja Kehä ykkösen kulmauksessa sijaitsevasta toimistokeskittymästä löytyi uudet tilat Leppävaaran seurakuntatoimistolle.

Wed Jan 16 10:15:00 EET 2019

3. Espoolaiskaksikko on vienyt apua Viroon jo satoja autokuormallisia – vaatteiden lisäksi toivotaan puurojauhoja ja kroonikkovaippoja

Tallinnan modernien kerrostalojen takana avautuu köyhä maa, jossa on pulaa kaikesta. Espoolaiset Kari Roine ja Rauha Väisänen ovat 20 vuoden ajan vieneet suomalaisten lahjoittamaa apua esimerkiksi virolaisiin seurakuntiin, hoivakotiin ja sosiaalikeskukseen.

Mon Jan 07 17:00:00 EET 2019

4. Lasten hautajaiset koskettivat eniten Roger Rönnbergiä – eläkkeelle jäävä kirkkoherra on yhä ihmeissään siitä, kuinka paljon palautetta sai kerrottuaan syövästä televisiossa

Sairastuminen eturauhassyöpään pysäytti Roger Rönnbergin. Hän tuntee kiitollisuutta elämästä ja hetkistä, joissa koki pyhän läsnäolon.

Thu Dec 20 11:00:00 EET 2018

5. Soukan kappelin pihalle kohoaa joulukuusipuisto

Joulukuusipuiston sulkeuduttua kuuset toimitetaan vähävaraisille perheille.

Tue Dec 11 08:50:00 EET 2018

6. Nona Juhala tykkää puuhakerhosta – isänpäiväksi kerhossa tehtiin toffeeta joka tarttui kiinni kääreeseen

Nona ja hänen kaverinsa Jasmin löysivät suosikkikerhonsa vasta toisella yrittämällä. Sodessa kokoontuvassa seurakunnan puuhakerhossa askarrellaan, pelataan ja leivotaan.

Fri Dec 07 15:35:00 EET 2018

7. Laulut kaikuvat lasten joulutapahtumissa – pikkuväelle riittää jouluista touhua Espoossa ja Kauniaisissa

Seurakunnat tarjoavat lapsille ja lapsiperheille vaikka mitä askartelusta joulukirkkoon.

Mon Dec 03 16:30:00 EET 2018

8. Diakoniatyön ylläpitämän Unelman kammarin kirpputorilta voi tehdä löytöjä

Kerrostalojen keskellä sijaitseva Unelman kammari tarjoaa seuraa yksinäisille ja monenlaista tekemistä. Sinne voi tulla vaikka kahvikupposelle ja miettimään maailman menoa.

Tue Nov 20 08:30:00 EET 2018

9. Lapset valtaavat Espoonlahden kirkon päiväksi

Aamupäivä on erityisesti suunnattu pienille lapsille ja heidän perheilleen, ilta taas nuorille. Iltapäivällä ovat tervetulleita erityisesti alakouluikäiset ja lapsiperheet.

Fri Nov 16 12:00:00 EET 2018

10. Synkkien virsien yhteislauluilta syntyi kanttorin päähänpinttymästä – jämeriä virsiä paahdetaan kirkon penkissä tunti ja sitten lähdetään kotiin

Elämän ikiaikaiset tosiasiat, kuten kuolema ja kärsimys, ovat pääosassa tummansävyisessä yhteislauluillassa Espoossa. Synkkien virsien helmissä tummuuden läpi loistaa kirkkaus.

Thu Nov 15 13:00:00 EET 2018

11. Leppävaaran kirkosta löytyi kosteusvaurioita ja sisäilmaongelmia – yli miljoonan euron remontti edessä

Leppävaaran kirkko joutuu remonttiin ensi vuonna. Kallion kupeessa sijaitseva rakennus on osin erittäin vaativa korjattava.

Wed Oct 31 13:20:00 EET 2018

12. Kristian Lindroosin haave rock-tähteydestä vaihtui oopperalaulajan uraan

Nuori baritoni Kristian Lindroos saa neuvoja ja tukea laulajan uralleen alan konkarimanagerilta, joka povaa suojatilleen kansainvälistä menestystä.

Tue Oct 30 13:15:00 EET 2018

13. Maarit Hurmerinta: ”Jokainen tarvitsee lämmintä olkapäätä”

Lauluihin ja niiden syntyyn liittyy monenlaisia tarinoita. Muusikot Maarit ja Sami Hurmerinta avaavat omia biisejään Espoossa.

Wed Oct 24 13:25:00 EEST 2018

14. Myydäänkö Hila? Espoon seurakunnat pohtivat leirikeskusten määrän vähentämistä

Espoon seurakunnat harkitsevat leiritoiminnan keskittämistä kahteen leirikeskukseen, Velskolaan ja Hvittorpiin.

Tue Oct 23 10:00:00 EEST 2018

15. Käsillä tekeminen tuo hyvän olon – Irma Koski kutoo iltaisin itsensä levolliseksi

Itse tehtyjen käsitöiden antaminen lahjaksi on tapa jakaa rakkautta ja lämpöä. Espoolainen Irma Koski lahjoittaa itse kutomiaan sukkia ja lapasia myös tuntemattomille.

Tue Oct 23 09:50:00 EEST 2018

16. Kirkko osallistuu ilmastomarssiin Helsingissä – ”On tärkeä näyttää, että meitä on paljon”

Senaatintorilta eduskuntatalolle kulkeva ilmastomarssi vaatii aktiivisia toimia ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi.

Fri Oct 19 15:20:00 EEST 2018

17. Ehdokkailtamme ei kysytty kirkon avioliittoteemasta, sanovat Espoon Yhdessä matkalla -listojen vastuuhenkilöt

Espoon seurakuntavaalien suurimman ehdokaslistan yhdyshenkilöt kumoavat väitteen, että ehdokkaaksi pääsemiseen olisi ollut ehtoja.

Fri Oct 05 13:30:00 EEST 2018

18. Sateenkaariliittojen vastustaminen yhdistää monia Yhdessä matkalla -listan ehdokkaita Espoon seurakuntavaaleissa

Isoista kirkollisista kiistakysymyksistä samoin ajattelevilla on jo kolmatta kertaa yhteinen ehdokaslista seurakuntavaaleissa Espoossa. Nyt mukana on ennätysmäärä ehdokkaita.

Mon Oct 01 15:00:00 EEST 2018

19. Kanttori ihastui Suvelan kappelin uusiin urkuihin – häämarssi soi nyt jykevästi

Kaksi vuotta käytössä ollut Suvelan kappeli sai nyt urut. Uutta soitinta juhlitaan koko syksyn kestävällä konserttisarjalla.

Thu Sep 27 10:30:00 EEST 2018

20. Tämä kolahti: Kun johtaja ei kanna vastuuta, tuloksena on pelkoa ja epätoivoa

Espoon teatterin Esitystalous 3 – Radio -näytelmä nostaa elävästi esiin työelämän tutun ilmiön: huonosti johdetun muutoksen.

Fri Sep 21 10:15:00 EEST 2018