Paula Huhtala -haulla löytyi 226 hakutulosta.

1. Seurakunnan päiväkerhossa leikitään yhdessä ja opitaan tärkeitä taitoja

Espoon seurakuntien päiväkerhoissa käy 900 lasta. Viisivuotias Visa pohtii kauppiaan uraa leikkiessään kauppaa kavereiden kanssa Kalajärven kappelilla.

Wed Feb 27 11:55:00 EET 2019

2. Baritoni Tommi Hakala valmistautuu kolmeen ylijumalan rooliin ja konsertoi Olarin kirkossa

Oopperalaulaja Tommi Hakala elää poikkeuksellista vaihetta. Ensimmäistä kertaa uransa aikana hän ei ole oopperanäyttämöllä, vaan valmistautuu Ring-oopperan rooleihin ja konsertoi muun muassa Espoossa.

Tue Feb 26 12:15:00 EET 2019

3. Kesään on vielä aikaa, mutta Pisara-suurleirille voi jo ilmoittautua

Heinäkuussa Partaharjun leirikylä on kuusi päivää täynnä vilinää ja vilskettä. Valtakunnalliselle Pisara-leirille osallistuu satoja varhaisnuoria pääkaupunkiseudulta.

Tue Feb 19 12:30:00 EET 2019

4. Yli sukupuolinormien ja uskontokuntien – Haave-leiri antaa identiteettiään pohtivalle nuorelle vertaistukea ja tilaa pohtia isoja kysymyksiä

Suomen ainoa sukupuolivähemmmistöön kuuluville nuorille suunnattu leiri järjestetään nyt toisen kerran ja siihen odotetaan osallistujia ympäri maata.

Thu Feb 14 10:00:00 EET 2019

5. Eljan tuolissa pohditaan musiikin lomassa elämää ja ihmisyyttä – Ensimmäisenä vieraana on oikeushammaslääkäri Helena Ranta

Eljan tuoli -illoissa Espoonlahden kirkossa ihminen, elämä ja muistojen melodiat ovat pääosassa.

Tue Feb 05 12:15:00 EET 2019

6. Tapiolassa tehdään kasvomaalauksia ja halataan koiria Yhteisvastuukeräyksen hyväksi

Espoon seurakunnissa on kevään aikana paljon erilaisia tapahtumia, joilla kerätään varoja Yhteisvastuukeräykseen.

Wed Jan 23 12:25:00 EET 2019

7. Kalajärven kappelin Nojatuolimessussa pappi ei saarnaa vaan haastattelee seurakuntalaista

Matalan kynnyksen Nojatuolimessussa seurakuntalaiset ovat ratkaisevassa osassa. He soittavat, laulavat, lukevat Raamattua ja paljon muuta. Nojatuolimessu on yhteisöllinen kokemus.

Thu Jan 17 09:40:00 EET 2019

8. Terveystalo vuokraa Espoon seurakunnilta lisää tilaa – Leppävaaran seurakuntatoimisto muuttaa vuokralle

Turun moottoritien ja Kehä ykkösen kulmauksessa sijaitsevasta toimistokeskittymästä löytyi uudet tilat Leppävaaran seurakuntatoimistolle.

Wed Jan 16 10:15:00 EET 2019

9. Espoolaiskaksikko on vienyt apua Viroon jo satoja autokuormallisia – vaatteiden lisäksi toivotaan puurojauhoja ja kroonikkovaippoja

Tallinnan modernien kerrostalojen takana avautuu köyhä maa, jossa on pulaa kaikesta. Espoolaiset Kari Roine ja Rauha Väisänen ovat 20 vuoden ajan vieneet suomalaisten lahjoittamaa apua esimerkiksi virolaisiin seurakuntiin, hoivakotiin ja sosiaalikeskukseen.

Mon Jan 07 17:00:00 EET 2019

10. Lasten hautajaiset koskettivat eniten Roger Rönnbergiä – eläkkeelle jäävä kirkkoherra on yhä ihmeissään siitä, kuinka paljon palautetta sai kerrottuaan syövästä televisiossa

Sairastuminen eturauhassyöpään pysäytti Roger Rönnbergin. Hän tuntee kiitollisuutta elämästä ja hetkistä, joissa koki pyhän läsnäolon.

Thu Dec 20 11:00:00 EET 2018

11. Soukan kappelin pihalle kohoaa joulukuusipuisto

Joulukuusipuiston sulkeuduttua kuuset toimitetaan vähävaraisille perheille.

Tue Dec 11 08:50:00 EET 2018

12. Nona Juhala tykkää puuhakerhosta – isänpäiväksi kerhossa tehtiin toffeeta joka tarttui kiinni kääreeseen

Nona ja hänen kaverinsa Jasmin löysivät suosikkikerhonsa vasta toisella yrittämällä. Sodessa kokoontuvassa seurakunnan puuhakerhossa askarrellaan, pelataan ja leivotaan.

Fri Dec 07 15:35:00 EET 2018

13. Laulut kaikuvat lasten joulutapahtumissa – pikkuväelle riittää jouluista touhua Espoossa ja Kauniaisissa

Seurakunnat tarjoavat lapsille ja lapsiperheille vaikka mitä askartelusta joulukirkkoon.

Mon Dec 03 16:30:00 EET 2018

14. Diakoniatyön ylläpitämän Unelman kammarin kirpputorilta voi tehdä löytöjä

Kerrostalojen keskellä sijaitseva Unelman kammari tarjoaa seuraa yksinäisille ja monenlaista tekemistä. Sinne voi tulla vaikka kahvikupposelle ja miettimään maailman menoa.

Tue Nov 20 08:30:00 EET 2018

15. Lapset valtaavat Espoonlahden kirkon päiväksi

Aamupäivä on erityisesti suunnattu pienille lapsille ja heidän perheilleen, ilta taas nuorille. Iltapäivällä ovat tervetulleita erityisesti alakouluikäiset ja lapsiperheet.

Fri Nov 16 12:00:00 EET 2018

16. Synkkien virsien yhteislauluilta syntyi kanttorin päähänpinttymästä – jämeriä virsiä paahdetaan kirkon penkissä tunti ja sitten lähdetään kotiin

Elämän ikiaikaiset tosiasiat, kuten kuolema ja kärsimys, ovat pääosassa tummansävyisessä yhteislauluillassa Espoossa. Synkkien virsien helmissä tummuuden läpi loistaa kirkkaus.

Thu Nov 15 13:00:00 EET 2018

17. Leppävaaran kirkosta löytyi kosteusvaurioita ja sisäilmaongelmia – yli miljoonan euron remontti edessä

Leppävaaran kirkko joutuu remonttiin ensi vuonna. Kallion kupeessa sijaitseva rakennus on osin erittäin vaativa korjattava.

Wed Oct 31 13:20:00 EET 2018

18. Kristian Lindroosin haave rock-tähteydestä vaihtui oopperalaulajan uraan

Nuori baritoni Kristian Lindroos saa neuvoja ja tukea laulajan uralleen alan konkarimanagerilta, joka povaa suojatilleen kansainvälistä menestystä.

Tue Oct 30 13:15:00 EET 2018

19. Maarit Hurmerinta: ”Jokainen tarvitsee lämmintä olkapäätä”

Lauluihin ja niiden syntyyn liittyy monenlaisia tarinoita. Muusikot Maarit ja Sami Hurmerinta avaavat omia biisejään Espoossa.

Wed Oct 24 13:25:00 EEST 2018

20. Myydäänkö Hila? Espoon seurakunnat pohtivat leirikeskusten määrän vähentämistä

Espoon seurakunnat harkitsevat leiritoiminnan keskittämistä kahteen leirikeskukseen, Velskolaan ja Hvittorpiin.

Tue Oct 23 10:00:00 EEST 2018