Paula Huhtala -haulla löytyi 267 hakutulosta.

1. Kirkkoklovnit Töttis ja Söttis tutkivat kirkon asioita – ”Mukana on ripaus anarkiaa”

Kirkkoklovnit pitävät kaikkia samanarvoisina nenän koosta riippumatta.

12.06.2020

2. Kommentti: Menikö nuoren aherrus hukkaan? – Maraton muuttui kesken opiskeluhaun sprinttikisaksi

Polku korkeakouluopintoihin on ollut monelle nuorelle tänä keväänä poikkeuksellisen hankala.

12.06.2020

3. Perenna nousee haudalta joka kevät – asiantuntija ehdottaa helppohoitoisia monivuotisia lajeja

Yksivuotiset kesäkukat kukkivat näyttävästi vain, jos niitä kastelee ja lannoittaa ahkerasti.

10.06.2020

4. Kesäkukkia vai perennoja haudalle? – Valinnan ja hoidon voi jättää ammattilaiselle

Seurakunnan puutarhurit valitsevat sopivimmat kukkalajikkeet hoitosopimushaudoille.

08.06.2020

5. Soukan kappelilla nuotio syttyy nyyttäriperiaatteella – ”Jos Herra suo, kesäsuunnitelmat toteutuvat”

Moni tuttu seurakunnan kesätapahtuma on peruttu, mutta rajoitusten puitteissa pidetään messuja, kesätreffejä ja muita tilaisuuksia.

26.05.2020

6. ”Tuntuu hyvältä, kun Hugo hiipii viereeni” – Mari Rautanen haluaa olla kummipojalleen luottoaikuinen, jonka ovi on aina avoinna

Mitä hauskaa kummilapsen kanssa voi tehdä etänä? Jutun lopussa kuusi kivaa vinkkiä.

14.05.2020

7. Espoonlahden seurakunta hankki kahvipyörän – diakoniatyöntekijät polkevat tarjoilemassa kahvia ja juttuseuraa

Kahvipyörä on uusi tapa tehdä seurakuntaa näkyväksi. Kahvikupposen äärellä syntyy keskusteluja.

06.05.2020

8. Tämä kolahti: Herkkä ei pärjäisi juorutoimittajana – puhelin laulaa jatkuvasti ja syväkurkut paljastavat kaikenlaista

Juorutoimittajan päiväkirjassa vilisee viihdemaailmasta tunnettujen henkilöiden nimiä ja tietoa siitä, kuka tuoksahti eiliselle ja kenellä on keikat vähissä.

30.04.2020

9. Vapaaehtoinen tuo ruokakassin oven taakse – Espoonlahden seurakunta auttaa kauppa-asioinnissa

Espoonlahden seurakunnan kauppa-apu sai alkunsa diakoniatyöntekijälle esitetystä kysymyksestä.

10. Naisten saunailloissa Hvittorpissa unohdetaan kiireet ja rentoudutaan

Hvittorpin rantasaunaan kokoontuu saunomista ja avantouintia rakastavia naisia.

02.03.2020

11. Vauva muuttaa tuoreiden vanhempien elämää – ”Tärkeintä on puhua omista tunteistaan”

Ensimmäistä lasta odottaville pariskunnille suunnatuissa keskusteluilloissa annetaan eväitä elämänmuutokseen.

13.01.2020

12. Oopperalaulaja Arttu Kataja esiintyy rakkaudessaan pettyneille ja murheellisille Olarin kirkossa

Berliinin valtionoopperan vakilaulajiin kuuluva Arttu Kataja palasi Suomeen vaimon työn perässä. ”Oopperalaulajan työ on haasteellista perheelliselle.”

09.01.2020

13. Joulunviettäjiä kutsutaan useaan pääkaupunkiseudun kirkkoon – Tapiolan kirkossa koristellaan aattoiltana kuusi

Osa Espoon, Helsingin ja Vantaan kirkoista järjestää kaikille avoimia aattoillanviettoja. Tapiolan kirkolla koristetaan kuusi yhtesvoimin jo kolmatta kertaa.

19.12.2019

14. Tämä kolahti: Kaistapäinen Arktiset leikit naurattaa ja itkettää

Heikki Kinnunen ja Anna-Elina Lyytikäinen loistavat Espoon teatterin uutuusnäytelmässä.

05.12.2019

15. Lähde lasten kanssa luontoon Hanikan joulupolulle Espooseen

”Monimuotoisella ulkoilualueella on mahdollista kokea oikeaa hämärän taikaa”, perhetoiminnan ohjaaja Kati Vilkman sanoo.

28.11.2019

16. Ensimmäistä adventtia juhlitaan Hoosiannafestareilla Espoon Leppävaarassa – piispa Kaisamari Hintikka saarnaa

Leppävaaran kirkko avaa ovensa 1. joulukuuta ensimmäistä kertaa remontin jälkeen.

27.11.2019

17. Pakohuonepelien tekijä innostuu arvoitusten ratkaisemisesta – ”Parasta on onnistumisen tunne”

Seikkailupelissä hoksottimet, tarkat silmät ja yhteistyö auttavat pääsemään maaliin.