Paula Huhtala -haulla löytyi 344 hakutulosta.

1. Mitä tehdä, kun puoliso lähtee pois kesken riidan tai tutkii puhelimeni? – Asiantuntija kommentoi parisuhteen klassisia kompastuskohtia

Perheneuvojan vinkeillä voi päästä eroon vanhoista toimintatavoista ja ajatuksista. Samalla parisuhde voi muuttua paremmaksi.

23.06.2022

2. Juhannusaattona Hvittorpin kurssikeskuksessa pääsee saunaan ja joogatakin voi

Espoon seurakunnat tarjoavat mahdollisuuden viettää juhannusaattoa saunoen, uiden ja makkaraa paistaen.

20.06.2022

3. Onnistuneeseen perhelomaan ei ole yhtä reseptiä – asiantuntija vinkkaa: ”Kaikkea kivaa ei kannata ladata muutamaan kesäkuukauteen”

Perhe voi pitää perhepalaverin, jossa kehitetään ratkaisuvaihtoehtoja yhteiselle kesälomalle.

15.06.2022

4. Vantaan seurakuntien tilinpäätös oli ylijäämäinen – verotulot laskivat hieman

Koronapandemian aiheuttama poikkeusvuosi näkyy Vantaan seurakuntien viime vuoden tuloksessa.

03.06.2022

5. Viestinnän ammattilaiset valitsivat piispa Mari Leppäsen Vuoden johtajaksi 2022

Tuomariston mukaan Leppänen on tinkimätön suvaitsevamman hengellisen kulttuurin edistäjä Suomessa.

03.06.2022

6. Espoon seurakunnat luopuu Olarin kappelista ja Sammalkallion kerhotilasta

Espoon seurakunnat karsii lisää tilojaan. Tavoitteena 7000 neliömetriä vähemmän toimitilaa.

02.06.2022

7. Ukrainan sotapakolaisille kerätään rahaa ja tarvikkeita Espoossa

Lahjoituksena voi antaa esimerkiksi kuivaelintarvikkeita ja tekemällä vapaaehtoistyötä.

01.06.2022

8. Lähde kesäiselle pyhiinvaellukselle Nuuksion metsiin

Jokaisella pysähdyspaikalla lauletaan yksi Suvivirren säkeistö.

27.05.2022

9. Pitkäperjantai ei ole pappi Anu Ristimäelle vain murheen päivä – ”Armo, luottamus ja toivo pilkistävät synkkyyden takaa”

Vaikka pitkäperjantain jumalanpalvelus ei kuulu suosituimpien tilaisuuksien joukkoon, Anu Ristimäki suosittelee lähtemään silloin kirkkoon.

13.04.2022

10. Retriitissä osallistuja voi vetäytyä hiljaisuuteen lepäämään – tai tehdä etätöitä

Espoonlahden seurakunta tarjoaa mahdollisuuden irtiottoon arjesta.

28.03.2022

11. Uhriutumisesta voi päästä eteenpäin – älä jää jumiin vaikeaan tilanteeseen

Elämään voi löytyä kiitollisuutta erilaisilla keinoilla.

16.03.2022

12. Vanhemmuus ei ole suorittamista vaan läsnäoloa – Asiantuntijat vinkkaavat: ”Kännykkä pois, kun keskustellaan”

Erilaiset tavat kasvattaa lapsia ja käsitellä ongelmatilanteita hiertävät usein lapsiperheissä.

21.02.2022