Paula Huhtala -haulla löytyi 248 hakutulosta.

1. Pakohuonepelien tekijä innostuu arvoitusten ratkaisemisesta – ”Parasta on onnistumisen tunne”

Seikkailupelissä hoksottimet, tarkat silmät ja yhteistyö auttavat pääsemään maaliin.

15.11.2019

2. Pekka Simojoki on tehnyt yli 750 hengellistä laulua – ”Pajatsoni ei ole vieläkään tyhjentynyt”

Hengellisen musiikin konkari on tehnyt musiikkia laidasta laitaan jo 40 vuotta, mutta yhdestä hän kieltäytyy: iskelmiä hän ei tee.

18.10.2019

3. Seurakunnan emäntä Merja Söderberg mahduttaa kolmen euron diakonialounaisiin rutkasti vitamiineja

Espoonlahden kirkossa tarjotaan aina runsas ja kekseliäs salaattipöytä. ”Tämä on monelle ainoa paikka, jossa tulee syötyä terveellistä ruokaa.”

16.10.2019

4. Täyteen pakattu arki vie mehut kolmi- ja nelikymppisiltä – seurakunnat auttavat perheen ja parisuhteen ongelmissa

Kiire, suorituspaineet ja työuupumus vaikuttavat perheeseen ja parisuhteeseen. Espoon seurakunnat ovat lisänneet parisuhde- ja perhetyötä.

08.10.2019

5. Vauvan päivän tapahtumissa lauletaan, leikitään ja kiinnitetään huomiota myös parisuhteeseen

Valtakunnallista vauvan päivää voi viettää vaikka seurakunnan järjestämissä tapahtumissa.

25.09.2019

6. Äkillinen sairastuminen ja uusi asuinpaikka muuttivat Marjatta Määtän elämän – löytyi arkiystävä, joka tuo vaihtelua arkeen

Seurakunnan kautta löytynyt arkiystävä tuo iloa ja vaihtelua elämään. Seurakunnat kaipaavat toimintaansa lisää vapaaehtoisia.

13.09.2019

7. Jukka Salmisen matkamittarissa on jo 1,5 miljoonaa kilometriä – keikkailu jatkuu, mutta yli 600 kertaa esitetty musiikkitarina Zooppera loppuu

Suomea pitkään kiertänyt laulaja ja lauluntekijä Jukka Salminen pitää tärkeänä vuorovaikutusta yleisön kanssa.

13.09.2019

8. Pertti Neumann: ”Isyys merkitsee minulle enemmän kuin Dingon menestys”

Muusikko Pertti "Nipa" Neumann lauloi ekaluokkalaisena kirkon urkuparvella Maa on niin kaunis -laulun ja ihmetteli, miksi penkeissä istuvat naiset pyyhkivät poskiltaan kyyneleitä.

23.08.2019

9. Espoo-päivänä voi mennä päiväunille Tapiolan kirkkoon – ota oma tyyny mukaan

Espoon seurakunnat järjestävät tapahtumia Espoo-päivänä. Tapiolan kirkko tarjoaa hiljaisen torkkuhetken sekä hiljaisuuden joogan. Pihalla voi hypätä riksapyörän kyytiin.

23.08.2019

10. Kaikki mahtuvat laulamaan Olarin lapsikuoroihin

Kuorossa lapsi saa uusia kavereita ja oppii uusia lauluja. Lisäksi hänelle kehittyy taito toimia yhdessä. Olarin seurakunnan lapsikuorot ovat ilmaisia ja kaikille avoimia.

12.08.2019

11. Puoli vuosisataa pyhäkoulua: ”Tämä on huipputehtävä!”

Liisa Kivekäs hoitaa omaakin hengellisyyttään pyhäkoulunopettajana Espoossa.

28.06.2019

12. Ilona Gill haluaa koskettaa lauluillaan − musiikkia ja kansainvälistä tunnelmaa luvassa helluntaijuhlassa Espoossa

Espoolainen nuori laulajatähti Ilona Gill nauttii saadessaan esiintyä kirkoissa. Helluntaina hän laulaa Espoon tuomiokirkossa Francis Asisin kanssa.

06.06.2019

13. Tule perheiden kesäkahvilaan Perkkaan kappelille

Jos kotipihan leikkipaikat kyllästyttävät, lasten kanssa voi lähteä perheiden kesäkahvilaan Perkkaan kappelille. Suositussa kesäpaikassa on monenlaista ohjelmaa.

05.06.2019

14. "Hiljaisuuteen tarvitaan kaikki" – lähde venäjänkieliselle pyhiinvaellukselle helatorstaina Espoossa

Pyhiinvaellus voi olla vaikkapa neljän kilometrin kävely asemalta seurakunnan leirikeskukseen. Elina Rožnovski jännittää, onnistuuko vaeltajaryhmältä hiljaisuudessa kulkeminen.

17.05.2019

15. Kukkapenkin aarteet vaihtuvat uusiin Perennamessussa – Nupurissa vaalitaan yhteisöllisyyttä maanläheisesti

Kun yhdistetään jumalanpalvelus ja viherpeukalot, saadaan tulokseksi Perennamessu. Koristekasveja vaihtamalla ja ostamalla sekä hevosenlannan myynnillä kootaan varoja hyvää tarkoitukseen.

06.05.2019

16. Saamenpuvun ompeleminen on paluuta omille juurille – nuoret haluavat nyt pinkin tai lilan perinnepuvun

Saamenkäsitöiden kerhossa ommellaan perinteisiä pukuja, keskustellaan kulttuurista ja tutkitaan sukujuuria.

06.05.2019

17. Kiinnostaako ukulele? – Soittamista harjoitellaan nuorten kurssilla Espoonlahden seurakunnassa

Ukulele eli pienikokoinen nelikielinen kitara on noussut monen suosikkisoittimeksi.

24.04.2019

18. Tuomas-vauva eli vain kaksi viikkoa – ”Surusta tuli osa meitä ja sen kanssa oppi elämään”

Esikoisen syntyminen oli Maiju ja Jussi Tolvaselle onnellinen tapahtuma. Iso ilo muuttui suureksi suruksi muutaman viikon kuluttua, kun vauva kuoli. Elämä jatkui sen jälkeen, mutta ei entisenlaisena.

02.04.2019