Paula Huhtala -haulla löytyi 320 hakutulosta.

1. ”Moni odottaa eläkkeelle jäämisen ihanuutta, mutta minusta ei tuntunut yhtään ihanalta” – Ryhmästä saa tukea oman eläkeläisidentiteetin löytämiseen

Tapiolan seurakunnan uudenlainen, hiljattain eläköityneille suunnattu toiminta osoittautui heti tarpeelliseksi. Seuraavat ryhmät käynnistyvät alkuvuodesta.

07.01.2022

2. Haussa helppo hääpäivä? Wihkiyö 22.02.2022 Espoon tuomiokirkossa antaa juhlalle historialliset puitteet

Tunnelmalliset kirkkohäät saa myös helposti ja halvalla. Vihkitapahtumassa seurakunta tarjoaa hääkakkukahvit.

03.01.2022

3. Keskusteluapua on tarjolla myös joulun aikaan – Espoossa hengellistä tukea saa Papin puhelin -palvelusta

Jos ahdistaa tai tuntuu yksinäiseltä, apu on puhelinsoiton tai nettiyhteyden päässä  myös jouluna.

23.12.2021

4. Kirkonkylän joulumarkkinoilla lauletaan ja herkutellaan Pyhän Laurin kirkon keskiaikaisessa miljöössä

Aikuisille ja lapsille on luvassa monipuolista ja koronaturvallista ohjelmaa.

15.12.2021

5. Kolme muualta muuttanutta arvostaa Suomessa rauhaa ja vapautta – Espoossa itsenäisyyspäivää juhlitaan pitkin päivää

Baheshta Bahrami ja Foroohar Bahrami Said muuttivat Suomeen Afganistanista, Kosar Moradi Iranista. He haluavat nyt rakentaa elämäänsä tänne.

30.11.2021

6. Joulukuusipuisto avautuu Soukan kappelilla – ”Se on kuin tuoksuva valokeidas pimeyden keskellä”

Vapaaehtoiset koristelevat 16 joulukuusta, jotka lahjoitetaan eteenpäin joulun alla.

22.11.2021

7. Annika Ololle ja Klaus Müllerille tärkeintä on keskinäinen luottamus – ”Purskahtaisin varmaan itkuun, jos Klasu kosisi minua”

Onnellista paria yhdistää sama harrastus. Pitkään suhteeseen on mahtunut mustasukkaisuuttakin.

05.10.2021

8. Espoonlahden liikunnallisessa perhekerhossa saa ideoita perheen omiin ulkoiluhetkiin

Uudessa perhekerhossa ollaan ulkona ja innostetaan perheitä liikkumaan yhdessä.

28.09.2021

9. Nyt pääsee taas lounaalle kirkolle ja kappelille Espoossa – ”On ihana huomata, kun ihmiset tutustuvat toisiinsa”

Suosituilla seurakuntien diakonia- ja kappelilounailla voi nauttia kotiruokaa edullisesti.

20.09.2021

10. Lapsensa menettäneen Janna Pohjosen lauluissa soivat kaipaus ja toivo: ”Uskon, että suren lastani koko elämäni ajan”

Syvimmän surun keskellä sävelet alkoivat soida Janna Pohjosen unissa. Lauluja syntyi melkein itsestään.

14.09.2021

11. Kävele ja auta samalla köyhien maiden naisia saamaan ammatti

Ulla Pohjolan-Pirhonen on mukana jo viidettä kertaa Naisten Pankin kävelytempauksessa.

08.09.2021

12. Nosta vauva rintareppuun, pane musiikki soimaan ja tanssi

Rintarepputanssia pääsee kokeilemaan Myyrmäen kaupunkitapahtumassa 26.8.

13.08.2021

13. Tiesithän, että omaisesi hautapaikka ei ole ikuinen? Onneksi sopimusta saa jatkettua, kunhan muistaa toimia ajoissa

Hautapaikka ei ole ikuinen, vaan se palautuu takaisin seurakunnalle 25 vuoden kuluttua, ellei sopimusta uusita.

29.06.2021