Paula Huhtala -haulla löytyi 299 hakutulosta.

1. Vapaaehtoiset ompelevat enkelimekkoja kuolleiden vauvojen arkkuvaatteiksi – ”Myötätuntoa voi osoittaa käsin tekemällä”

Pienten vainajien viimeiset asut toimitetaan eteenpäin Jorvin ja Naistenklinikan sairaaloiden synnytysosastoille.

28.05.2021

2. Perheiden suruleirillä on tilaa kipeille kokemuksille

Lapset, nuoret ja aikuiset käsittelevät perheenjäsenen kuolemaa eri tavoin: puhumalla, piirtämällä tai vaikka kirjoittamalla.

27.05.2021

3. Urkuyö ja Aaria -festivaali käynnistyy verkkokonserteilla – heinä- ja elokuussa on tarkoitus avata ovet yleisölle

Viime kesän konsertit peruuntuivat, ja ohjelmisto siirrettiin lähes sellaisenaan tälle kesälle.

25.05.2021

4. Hiljaisuuden polulla voi tehdä matkan omaan sisimpään

Villa Elfvikin ympäristöön avautui uusi polku, jonka voi kulkea kännykkäsovelluksen opastuksella.

20.05.2021

5. ”Hyvin herkkä ja iloinen tunnelma” – Mika Harjuaho ja Päivi Pellikka vihittiin kotipihalla

Pandemiarajoitukset muuttivat monen hääsuunnitelmia. Pienissä häissä tunnelmasta ei tingitä.

05.05.2021

6. Korona ei hiljentänyt laulajia – kuoroharjoituksiin pääsee vaikka kotisohvalla tai kesämökillä

Espoolainen kaikille avoin Chorus Gaudete -kuoro harjoittelee netin välityksellä.

24.03.2021

7. Pörröisiä tipuja, narsisseja ja munia, joista voi tulla vaikka dinosaurus – pääsiäiseen voi valmistautua askartelemalla

Pääsiäisaskarteluiden lomassa voi puhua kaikesta siitä, mitä pääsiäiseen liittyy. Kirkko ja kaupunki kävi seuraamassa päiväkerholaisten pääsiäisaskarteluja Hakunilassa ja Mankkaalla.

22.03.2021

8. Espoossa alkaa eroryhmä – ”Kun pyöritään keskenään kuukausitolkulla, asiat voivat kärjistyä”

Perheneuvoja Iiris Koskinen neuvoo miettimään elämän taitekohdassa, mitä oikeasti ajattelee ja kuinka voi.

08.03.2021

9. ”Koronarajoitukset ovat osuneet syvimmin ikäihmisiin”, ja siksi seurakunnat lähettävät heille postia Espoossa ja Kauniaisissa

Ensimmäinen Pilkahduksia-kirje postitetaan helmikuussa ikääntyneille aktiiviseurakuntalaisille.

19.02.2021

10. Kun seurakunnan lastenhoitaja tuli touhuamaan Eemilin kanssa, isä Kalle Ravonmaa pääsi punttikselle – ja se tuntui mahtavalta

Espoonlahden seurakunnan Arki toimivaksi -perhekäynneillä annetaan konkreettista tukea arjen tarpeisiin.

16.02.2021

11. Pyhäkoulu tulee kirjeenä lapsen kotiin – materiaalissa huomioidaan koko perhe

Perinteisen pyhäkoulun rinnalle on noussut vaihtoehto: kirjepyhäkoulu. Se toimii myös koronarajoitusten aikana.

02.02.2021

12. Käyttörahaa 250 euroa kuukaudessa – ”Kekseliäisyyttä ja henkistä voimaa on tarvittu”, kertoo köyhyysrajan alapuolella sinnittelevä Sakari

Moni yrittää selvitä pienellä eläkkeellä, eikä talous kestä minkäänlaisia heilahteluja. Yhteisvastuukeräys nostaa esiin ikäihmisten taloudellisen ahdingon.

26.01.2021

13. Osa kävijöistä katosi koronapandemian myötä – Espoon mielenterveysyhdistys ei tiedä, mitä heille nyt kuuluu

Koronarajoitukset keskeyttivät ryhmätoiminnan eikä mielenterveyskuntoutujia pystytä nyt tukemaan riittävästi.

07.01.2021