Paula Huhtala -haulla löytyi 308 hakutulosta.

1. Nyt pääsee taas lounaalle kirkolle ja kappelille Espoossa – ”On ihana huomata, kun ihmiset tutustuvat toisiinsa”

Suosituilla seurakuntien diakonia- ja kappelilounailla voi nauttia kotiruokaa edullisesti.

20.09.2021

2. Lapsensa menettäneen Janna Pohjosen lauluissa soivat kaipaus ja toivo: ”Uskon, että suren lastani koko elämäni ajan”

Syvimmän surun keskellä sävelet alkoivat soida Janna Pohjosen unissa. Lauluja syntyi melkein itsestään.

14.09.2021

3. Kävele ja auta samalla köyhien maiden naisia saamaan ammatti

Ulla Pohjolan-Pirhonen on mukana jo viidettä kertaa Naisten Pankin kävelytempauksessa.

08.09.2021

4. Nosta vauva rintareppuun, pane musiikki soimaan ja tanssi

Rintarepputanssia pääsee kokeilemaan Myyrmäen kaupunkitapahtumassa 26.8.

13.08.2021

5. Tiesithän, että omaisesi hautapaikka ei ole ikuinen? Onneksi sopimusta saa jatkettua, kunhan muistaa toimia ajoissa

Hautapaikka ei ole ikuinen, vaan se palautuu takaisin seurakunnalle 25 vuoden kuluttua, ellei sopimusta uusita.

29.06.2021

6. 15 kirkkovaltuutettua valittiin Espoossa, Helsingissä ja Vantaalla kaupunginvaltuustoihin – katso oman kaupunkisi valitut

Espoossa jyrää kokoomus, Helsingissä sosiaalidemokraatit, mutta Vantaalla hajonta on jo suurempaa.

15.06.2021

7. Vapaaehtoiset ompelevat enkelimekkoja kuolleiden vauvojen arkkuvaatteiksi – ”Myötätuntoa voi osoittaa käsin tekemällä”

Pienten vainajien viimeiset asut toimitetaan eteenpäin Jorvin ja Naistenklinikan sairaaloiden synnytysosastoille.

28.05.2021

8. Perheiden suruleirillä on tilaa kipeille kokemuksille

Lapset, nuoret ja aikuiset käsittelevät perheenjäsenen kuolemaa eri tavoin: puhumalla, piirtämällä tai vaikka kirjoittamalla.

27.05.2021

9. Urkuyö ja Aaria -festivaali käynnistyy verkkokonserteilla – heinä- ja elokuussa on tarkoitus avata ovet yleisölle

Viime kesän konsertit peruuntuivat, ja ohjelmisto siirrettiin lähes sellaisenaan tälle kesälle.

25.05.2021

10. Hiljaisuuden polulla voi tehdä matkan omaan sisimpään

Villa Elfvikin ympäristöön avautui uusi polku, jonka voi kulkea kännykkäsovelluksen opastuksella.

20.05.2021

11. ”Hyvin herkkä ja iloinen tunnelma” – Mika Harjuaho ja Päivi Pellikka vihittiin kotipihalla

Pandemiarajoitukset muuttivat monen hääsuunnitelmia. Pienissä häissä tunnelmasta ei tingitä.

05.05.2021

12. Korona ei hiljentänyt laulajia – kuoroharjoituksiin pääsee vaikka kotisohvalla tai kesämökillä

Espoolainen kaikille avoin Chorus Gaudete -kuoro harjoittelee netin välityksellä.

24.03.2021

13. Pörröisiä tipuja, narsisseja ja munia, joista voi tulla vaikka dinosaurus – pääsiäiseen voi valmistautua askartelemalla

Pääsiäisaskarteluiden lomassa voi puhua kaikesta siitä, mitä pääsiäiseen liittyy. Kirkko ja kaupunki kävi seuraamassa päiväkerholaisten pääsiäisaskarteluja Hakunilassa ja Mankkaalla.

22.03.2021