Paula Huhtala -haulla löytyi 272 hakutulosta.

1. Tervetuloa maailmaan, pienet varpaat! Espoon tuomiokirkkoseurakunta lahjoittaa villasukat 300 vauvalle

Talkoolaiset neulovat vauvasukat kaikille seurakuntaan kuuluville perheille, joihin syntyy tänä vuonna vauva.

03.09.2020

2. ”Moi! Nyt on 45 minuuttia aikaa jutella juuri siitä, mistä haluat”, vastaa Sekasin-chatin päivystäjä – nuorten auttamiskanava on ruuhkautunut pahasti

Sekasin-chatissa voi keskustella mieltä askarruttavista kysymyksistä nimettömänä. Tammi–kesäkuun välisenä aikana yhteydenottojen määrä kasvoi kolmanneksella edellisvuoden vastaavan aikaan verrattuna.

31.08.2020

3. ”Matka omaan itseen on pyhiinvaelluksella tärkeämpi kuin kilometrit” – Uusi kaupunkireitti vie Tapiolasta Otaniemeen

Pieni pyhiinvaellusreitti tarjoaa kävelyretken, hengellistä virkistystä ja vaihtelevia maisemia eteläisessä Espoossa.

26.08.2020

4. Ymmärränkö, mitä lapseni yrittää sanoa? Vanhemman ja lapsen välistä vuorovaikutusta edistetään Toimiva perhe -kurssilla

Arvoristiriitoja nousee esiin usein lasten kasvaessa. Silloin vanhempi joutuu pohtimaan omia arvojaan, asenteitaan ja ajatuksiaan.

26.08.2020

5. Kirkkoklovnit Töttis ja Söttis tutkivat kirkon asioita – ”Mukana on ripaus anarkiaa”

Kirkkoklovnit pitävät kaikkia samanarvoisina nenän koosta riippumatta.

12.06.2020

6. Kommentti: Menikö nuoren aherrus hukkaan? – Maraton muuttui kesken opiskeluhaun sprinttikisaksi

Polku korkeakouluopintoihin on ollut monelle nuorelle tänä keväänä poikkeuksellisen hankala.

12.06.2020

7. Perenna nousee haudalta joka kevät – asiantuntija ehdottaa helppohoitoisia monivuotisia lajeja

Yksivuotiset kesäkukat kukkivat näyttävästi vain, jos niitä kastelee ja lannoittaa ahkerasti.

10.06.2020

8. Kesäkukkia vai perennoja haudalle? – Valinnan ja hoidon voi jättää ammattilaiselle

Seurakunnan puutarhurit valitsevat sopivimmat kukkalajikkeet hoitosopimushaudoille.

08.06.2020

9. Soukan kappelilla nuotio syttyy nyyttäriperiaatteella – ”Jos Herra suo, kesäsuunnitelmat toteutuvat”

Moni tuttu seurakunnan kesätapahtuma on peruttu, mutta rajoitusten puitteissa pidetään messuja, kesätreffejä ja muita tilaisuuksia.

26.05.2020

10. ”Tuntuu hyvältä, kun Hugo hiipii viereeni” – Mari Rautanen haluaa olla kummipojalleen luottoaikuinen, jonka ovi on aina avoinna

Mitä hauskaa kummilapsen kanssa voi tehdä etänä? Jutun lopussa kuusi kivaa vinkkiä.

14.05.2020

11. Espoonlahden seurakunta hankki kahvipyörän – diakoniatyöntekijät polkevat tarjoilemassa kahvia ja juttuseuraa

Kahvipyörä on uusi tapa tehdä seurakuntaa näkyväksi. Kahvikupposen äärellä syntyy keskusteluja.

06.05.2020

12. Tämä kolahti: Herkkä ei pärjäisi juorutoimittajana – puhelin laulaa jatkuvasti ja syväkurkut paljastavat kaikenlaista

Juorutoimittajan päiväkirjassa vilisee viihdemaailmasta tunnettujen henkilöiden nimiä ja tietoa siitä, kuka tuoksahti eiliselle ja kenellä on keikat vähissä.

30.04.2020

13. Vapaaehtoinen tuo ruokakassin oven taakse – Espoonlahden seurakunta auttaa kauppa-asioinnissa

Espoonlahden seurakunnan kauppa-apu sai alkunsa diakoniatyöntekijälle esitetystä kysymyksestä.

14. Naisten saunailloissa Hvittorpissa unohdetaan kiireet ja rentoudutaan

Hvittorpin rantasaunaan kokoontuu saunomista ja avantouintia rakastavia naisia.

02.03.2020

15. Vauva muuttaa tuoreiden vanhempien elämää – ”Tärkeintä on puhua omista tunteistaan”

Ensimmäistä lasta odottaville pariskunnille suunnatuissa keskusteluilloissa annetaan eväitä elämänmuutokseen.

13.01.2020

16. Oopperalaulaja Arttu Kataja esiintyy rakkaudessaan pettyneille ja murheellisille Olarin kirkossa

Berliinin valtionoopperan vakilaulajiin kuuluva Arttu Kataja palasi Suomeen vaimon työn perässä. ”Oopperalaulajan työ on haasteellista perheelliselle.”

09.01.2020