Paula Huhtala -haulla löytyi 243 hakutulosta.

1. Äkillinen sairastuminen ja uusi asuinpaikka muuttivat Marjatta Määtän elämän – löytyi arkiystävä, joka tuo vaihtelua arkeen

Seurakunnan kautta löytynyt arkiystävä tuo iloa ja vaihtelua elämään. Seurakunnat kaipaavat toimintaansa lisää vapaaehtoisia.

13.09.2019

2. Jukka Salmisen matkamittarissa on jo 1,5 miljoonaa kilometriä – keikkailu jatkuu, mutta yli 600 kertaa esitetty musiikkitarina Zooppera loppuu

Suomea pitkään kiertänyt laulaja ja lauluntekijä Jukka Salminen pitää tärkeänä vuorovaikutusta yleisön kanssa.

13.09.2019

3. Pertti Neumann: ”Isyys merkitsee minulle enemmän kuin Dingon menestys”

Muusikko Pertti "Nipa" Neumann lauloi ekaluokkalaisena kirkon urkuparvella Maa on niin kaunis -laulun ja ihmetteli, miksi penkeissä istuvat naiset pyyhkivät poskiltaan kyyneleitä.

23.08.2019

4. Espoo-päivänä voi mennä päiväunille Tapiolan kirkkoon – ota oma tyyny mukaan

Espoon seurakunnat järjestävät tapahtumia Espoo-päivänä. Tapiolan kirkko tarjoaa hiljaisen torkkuhetken sekä hiljaisuuden joogan. Pihalla voi hypätä riksapyörän kyytiin.

23.08.2019

5. Kaikki mahtuvat laulamaan Olarin lapsikuoroihin

Kuorossa lapsi saa uusia kavereita ja oppii uusia lauluja. Lisäksi hänelle kehittyy taito toimia yhdessä. Olarin seurakunnan lapsikuorot ovat ilmaisia ja kaikille avoimia.

12.08.2019

6. Puoli vuosisataa pyhäkoulua: ”Tämä on huipputehtävä!”

Liisa Kivekäs hoitaa omaakin hengellisyyttään pyhäkoulunopettajana Espoossa.

28.06.2019

7. Ilona Gill haluaa koskettaa lauluillaan − musiikkia ja kansainvälistä tunnelmaa luvassa helluntaijuhlassa Espoossa

Espoolainen nuori laulajatähti Ilona Gill nauttii saadessaan esiintyä kirkoissa. Helluntaina hän laulaa Espoon tuomiokirkossa Francis Asisin kanssa.

06.06.2019

8. Tule perheiden kesäkahvilaan Perkkaan kappelille

Jos kotipihan leikkipaikat kyllästyttävät, lasten kanssa voi lähteä perheiden kesäkahvilaan Perkkaan kappelille. Suositussa kesäpaikassa on monenlaista ohjelmaa.

05.06.2019

9. "Hiljaisuuteen tarvitaan kaikki" – lähde venäjänkieliselle pyhiinvaellukselle helatorstaina Espoossa

Pyhiinvaellus voi olla vaikkapa neljän kilometrin kävely asemalta seurakunnan leirikeskukseen. Elina Rožnovski jännittää, onnistuuko vaeltajaryhmältä hiljaisuudessa kulkeminen.

17.05.2019

10. Kukkapenkin aarteet vaihtuvat uusiin Perennamessussa – Nupurissa vaalitaan yhteisöllisyyttä maanläheisesti

Kun yhdistetään jumalanpalvelus ja viherpeukalot, saadaan tulokseksi Perennamessu. Koristekasveja vaihtamalla ja ostamalla sekä hevosenlannan myynnillä kootaan varoja hyvää tarkoitukseen.

06.05.2019

11. Saamenpuvun ompeleminen on paluuta omille juurille – nuoret haluavat nyt pinkin tai lilan perinnepuvun

Saamenkäsitöiden kerhossa ommellaan perinteisiä pukuja, keskustellaan kulttuurista ja tutkitaan sukujuuria.

06.05.2019

12. Kiinnostaako ukulele? – Soittamista harjoitellaan nuorten kurssilla Espoonlahden seurakunnassa

Ukulele eli pienikokoinen nelikielinen kitara on noussut monen suosikkisoittimeksi.

24.04.2019

13. Tuomas-vauva eli vain kaksi viikkoa – ”Surusta tuli osa meitä ja sen kanssa oppi elämään”

Esikoisen syntyminen oli Maiju ja Jussi Tolvaselle onnellinen tapahtuma. Iso ilo muuttui suureksi suruksi muutaman viikon kuluttua, kun vauva kuoli. Elämä jatkui sen jälkeen, mutta ei entisenlaisena.

02.04.2019

14. Seurakunnan pikadeiteiltä voi löytää kesäksi oman kullan

Espoon seurakuntien ensimmäisessä pikadeittitapahtumassa on kolme minuuttia aikaa tutustua toiseen. Ensikohtaaminen voi parhaimmillaan johtaa läheiseen suhteeseen.

02.04.2019

15. Köyhyys ja moniongelmaisuus ovat kirkon diakonian ykkösasioita – asumisen kalleus lisää ahdistusta pääkaupunkiseudulla

Diakonia ei voi paikata yhteiskunnan aukkoja jatkuvasti ja pitkäaikaisesti, sanoo Leppävaaran seurakunnan diakoni Noora Rajala.

21.03.2019

16. Seurakunnan päiväkerhossa leikitään yhdessä ja opitaan tärkeitä taitoja

Espoon seurakuntien päiväkerhoissa käy 900 lasta. Viisivuotias Visa pohtii kauppiaan uraa leikkiessään kauppaa kavereiden kanssa Kalajärven kappelilla.

27.02.2019

17. Baritoni Tommi Hakala valmistautuu kolmeen ylijumalan rooliin ja konsertoi Olarin kirkossa

Oopperalaulaja Tommi Hakala elää poikkeuksellista vaihetta. Ensimmäistä kertaa uransa aikana hän ei ole oopperanäyttämöllä, vaan valmistautuu Ring-oopperan rooleihin ja konsertoi muun muassa Espoossa.

26.02.2019

18. Kesään on vielä aikaa, mutta Pisara-suurleirille voi jo ilmoittautua

Heinäkuussa Partaharjun leirikylä on kuusi päivää täynnä vilinää ja vilskettä. Valtakunnalliselle Pisara-leirille osallistuu satoja varhaisnuoria pääkaupunkiseudulta.

19.02.2019