null Koirien kahvila

Ilman kaulapantaa palvelua ei tipu.

Ilman kaulapantaa palvelua ei tipu.

Koirien kahvila

Pikkuinen Bow Wow Deli on yksi harvoista koirille tarkoitetuista kahviloista maailmassa. Tiettävästi sellaisia on Mexico Cityn lisäksi ainakin Japanissa ja Ruotsissa.

Bow Wow tarjoaa asiakkailleen muun muassa kanaleipiä, vihannespastaa, strutsipiirakkaa, hanhenmaksakeksejä, naudanlihapataa, kaikki ilman lisäaineita. Meksikon pääkaupungin trendialueella sijaitseva kahvila on koirien ja niiden omistajien kohtaamispaikka.

Omalta listaltaan syötävää ja juotavaa tilaavien isäntien puheenaiheet pyörivät, kuinkas muuten, lemmikkien ympärillä. Piskejä puheet eivät kiinnosta, vaan ne vilistävät ihmisten jaloissa ja nuuskivat pöytien alla, milloin eivät kärky makupalaa.

Asiakaskunta koostuu kaikenkokoisista ja rotuisista koirista, eikä syrjintää sallita. Sääntöjä on vähän, mutta ne koskevat jokaista: ilman kaulapantaa ei palvelua tipu ja tappelut ja haukkuminen ovat kiellettyjä.

Kriitikot ihmettelevät, kuinka pitkälle lemmikkien hyysäämisessä voidaan mennä, mutta epäilijöiden pilkasta piittaamatta koirat nauttivat palvelusta.

Enemmistö Mexico Cityn koirista ei elä samanlaisessa yltäkylläisyydessä kuin Bow Wow’n kanta-asiakkaat. Katukoiria on paljon, ja vaikka melkein joka perheellä on oma hauvansa, niihin suhtaudutaan usein kuin leluihin: ensin innostutaan, mutta sitten kyllästytään ja jätetään hoito retuperälle.

Onnekkaimmat kaltoin kohdelluista ja hylätyistä koirista päätyvät eläinhoitoloihin, joista ne saattavat päästä adoptioon ja Bow Wow’n asiakkaiksi.

Maaliskuun alussa perustettiin meksikolaisen Bow Wow Delin hengessä Suomen ensimmäinen koirakahvila. Tamperelaiskuppilan nimi on Vainu.
 

Jaa tämä artikkeli:

Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.