null Konsertit keräsivät väkeä

Konsertit keräsivät väkeä

Pipliasta päähän ja sydämeen -raamattutapahtuman eri tilaisuuksiin osallistui viime viikonloppuna tuhansia vantaalaisia. Eniten väkeä oli koolla nuorten konsertissa Tikkurilan Valtti-Areenalla.

Räppäri Ruudolfia ja Tera-yhtyeen gospelheviä oli kuuntelemassa noin 1200 nuorta. Myös Kengurumeiningin lapsille ja perheille suunnattu konsertti kiinnosti, siellä oli noin 700 ihmistä.

— Jotkut tapahtumat jopa ylittivät odotukset, vaikka toisaalta lauantain iltajuhlassa olisi saanut olla enemmänkin väkeä. Euroviisujen läheisyys verotti sen osanottoa. Sisällöllisesti Pipliatapahtuma oli onnistunut ja yhteys eri kirkkokuntiin kuuluvien kristittyjen kesken tuntui luontevalta ja koskettavalta. Tapahtuma oli todella ekumeeninen, iloitsee päätoimikunnan puheenjohtaja, Tikkurilan kirkkoherra Janne Silvast.

Lauantain iltajuhlassa, jossa oli kolmisensataa ihmistä, Egyptin Pipliaseuran myyntipäällikkö Ehab Tanas ja Helsingin piispa Eero Huovinen pohtivat Raamatun merkitystä. Huovinen korosti, että Raamatussa ei kerrota vain pyhistä asioista, vaan hänestä joka on pyhä. Tanasille Raamattu on Jumalan rakkauden julistus.

— Näen omassa maassani päivittäin, miten Raamattu muuttaa ihmisten elämää paremmaksi, Tanas kertoi.

Manga-sarjakuvakilpailun osanotto jäi melko pieneksi. Kahden eri kilpailusarjan voittajatyöt tulevat nettiin osoitteeseen www.vantaanseurakunnat.fi/tikkurila/ajankohtaista/manga.

Jaa tämä artikkeli:

Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.