null Lahjoita lankoja peittopiirille

Lahjoita lankoja peittopiirille

Luin viimeisimmästä Vantaan Laurista takakannesta pienen jutun Äiti Teresa -peitoista. Harmittelin, ettei siinä mainittu Vantaan seurakunnissa toimivia peittopiirejä. Esimerkiksi meillä Länsimäessä on viime keväästä asti neulottu peittoja, joita on jo valmiina kohta kymmenkunta. Peitot lähetetään Intiaan niitä tarvitseville.

Keväällä saimme seurakuntalaisilta ympäri Vantaata lahjoituksina lankoja, ja peittopiiriläiset ovat itsekin ostaneet lankoja, kun entiset ovat loppuneet. Jos nurkissasi lojuu lankoja, joilla ei ole käyttöä, voit tuoda tai postittaa niitä Äiti Teresa peittopiirin käyttöön. Langoissa olisi hyvä olla villaa vähintään 50 prosenttia.

Lankoja voi tuoda Hakunilan kirkolle, Hakunilantie 48, vahtimestareille tai kirkkoherranvirastoon ja Länsimäen kirkolle, Kerokuja 9, vahtimestareille. Niitä voi myös postittaa osoitteella Länsimäen kirkko, Kerokuja 9, 01280 Vantaa.

Tervetuloa myös peittopiiriin neulomaan tilkkuja! Peittopiiri kokoontuu Länsimäen kirkolla tiistaisin kello 11–13. Pidämme myös peittonäyttelyn tämän syksyn aikana.

Laura Alho

diakoniatyöntekijä,
Hakunilan seurakunta

Jaa tämä artikkeli: