null Lapseksi jälleen

Lapseksi jälleen

Kuvitellaanpa, että kadulla kävelee nainen, tavallinen ihminen tulossa töistä. Hän on kiltti ja vaatimaton, ei korosta itseään. Hän on lapsena ollut hyvin tottelevainen vanhemmilleen ja koulussa kympin oppilas. Hän on opiskellut vaikkapa sosionomiksi ja on työssä jossa auttaa ihmisiä. Hän on lainkuuliainen ja omantunnonarka.

Hän uskoo viralliseen uutisointiin ja tutkimustuloksiin, koska ei voi kuvitella että ne valehtelisivat. Hänellä on ollut lapsenusko Jeesukseen, mutta se on varastettu häneltä koulussa ja muussa opiskelussa ja uutisoinnissa. Hänen Jumalansa on riistetty häneltä ja hänet on käännytetty tiedeuskoon. Hän on tiedeuskossa, koska hän luulee, että niin kuuluu olla.

Naisen pysäyttää kadunkulmassa seisova uskova, joka sanoo hänelle: "Olet syntinen ja joudut helvettiin, jos et tee parannusta." Miltä luulisit naisesta tuntuvan? Hänhän on aina yrittänyt tehdä kaiken oikein. Suomalaiset eivät ole pakanoita vaan kristittyjä, joilta on ryöstetty heidän Jumalansa pois. Suomalaisilla on syvällä sisimmässään usko kristinuskon Jumalaan ja halu uskoa, jos heille annetaan lupa siihen.

Raamattu on todistettu oikeaksi, evoluutioteoria on todistettu vääräksi. Tätä tietoa vain koetetaan kaikin tavoin salata, koska jos tämä totuus tulisi taas viralliseksi totuudeksi, se muuttaisi yhteiskunnassa kaiken. Kouluopetus ja tv-ohjelmat muuttuisivat kristillisiksi. Kirkon ei tarvitsisi miettiä, mitä ja miten tulisi uskoa tai opettaa tai miten saisi houkuteltua ihmisiä kirkkoon.

Yliopistojen ja poliittisten puolueiden ohjelmat perustettaisiin Jumalan sanan pohjalle. Kristityt ja seurakunnat eivät syyttelisi tai kyräilisi toisiaan vaan toimisivat toinen toisiaan kunnioittaen yhteistyössä Jumalan kunniaksi. "Millään ei ole mitään väliä" -asenne poistuisi koko yhteiskunnasta, kun ymmärrettäisiin, että Raamattu on kirjaimellisesti totta ja Jumala näkee kaiken.

Tämä ei ole enää vain uskon asia vaan asiasta on lukuisia vedenpitäviä todisteita, joita vain pimitetään. Oikean totuuden pääseminen takaisin viralliseksi totuudeksi olisi koko yhteiskunnan ja jokaisen yksilön parhaaksi. Tärkeintä siinä on kuitenkin se, että se on totta.

Jaa tämä artikkeli: