null Made in Vantaa

Vantaalaista osaamista.

Vantaalaista osaamista.

Made in Vantaa

Mitä jos sujauttaisit tänä vuonna pukinkonttiin jotain lähellä tehtyä? Vantaalaista osaamista edustavat esimerkiksi vanhoista villapaidoista ommellut lapaset. Ne ovat myös eettisesti ja ekologisesti kestävä lahjavalinta. Mikä parasta, lapasiin on kiinnitetty tuotteen alkuperästä kertova merkki: Made in Vantaa.

Näitä lapasia ja monia muita Korsossa käsityönä valmistettuja tuotteita voi ostaa Vantaan Valon joulumyyjäisissä. Vantaan Valon pitkäaikaistyöttömien työpajoissa otetaan askel kohti työelämää.

— Tiedän henkilöitä, jotka ovat lähteneet täältä työelämään yli kymmenen vuoden työttömyyden jälkeen, Vantaan Valossa projektipäällikkönä työskentelevä Sabine Keturi-Philipp kertoo.

Myyjäisistä löytyy ainakin huiveja, rintakoruja, leivonnaisia ja joulukukka-asetelmia. Saattaapa kävijän matkaan tarttua myös nuken keinu tai keppihevonen. Kuntouttavan työtoiminnan pajassa on valmistettu myyjäisiin joulukortteja, värikkäitä kaulakoruja ja katajaisia voiveitsiä.

Lucian-päivän myyjäisissä tekijät itse ovat esittelemässä tuotteitaan. Myyjäisten tulot ohjataan Vantaan Valon toimintaan.

Joulumyyjäiset ti 13.12. klo 8–15 Vantaan Valossa, Minkkitie 8.

Jaa tämä artikkeli:

Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.