Medialähetys Sanansaattajat keräsi viime vuonna ennätyssumman

Medialähetys Sanansaattajat keräsi viime vuonna ennätyssumman

Medialähetys Sanansaattajien eli Sansan juhlavuoden 2013 keräys tuotti lähes 370 000 euroa. Viime vuonna 40-vuotisjuhliaan viettänyt Sansa keräsi alkuvuodesta varoja kristilliseen mediatyöhön Intiassa, Kiinassa ja muualla Aasiassa, syksyllä hindinkieliseen tv-työhön Intiassa ja jouluna satelliittitelevisio-ohjelmiin Iraniin ja Keski-Aasiaan. Rajattomia lahjoja -keräyksen tuotto mahdollistaa Sansan mediatyön jatkumisen ja laajentamisen Aasiassa.

– Keräystulot nousivat edellisvuoteen verrattuna huimasti. Raha tuli todella tarpeeseen, sillä kaksi seurakuntayhtymää on leikannut tukeaan. Kaikki on Jumalan lahjaa, niin varat kuin teotkin. Iloitsemme erityisesti siitä, että juhlakeräyksen kautta mediatyö tavoittaa monia suurkaupunkien yksinäisiä, kertoo medialähetysjohtaja Juha Auvinen.

Vuoden 2013 keräystulos mahdollisti uusia aluevaltauksia muun muassa Kiinassa ja Intiassa. Tammikuussa 2014 Sansa ryhtyi tukemaan mandariinikiinankielistä mobiilisovellusta Baobao, joka perustuu kiinalaisnuorten suosimaan radio-ohjelmaan. Mobiilisovelluksella voi kuunnella radio-ohjelmia, jakaa niitä sosiaalisessa mediassa ja lukea käsikirjoituksia.

Tammikuussa pyörähti käyntiin myös uusi hindinkielinen tv-ohjelma Aapki Aashaa. Ohjelma näkyy Intiassa yli 30 kaupungissa kaapelikanavalla ja internetin välityksellä kaikkialla maailmassa.

Jaa tämä artikkeli: