null Mielipide: Kiitos pyhäinpäivän lastentapahtumasta Malmin hautausmaalla!

Puheenvuorot

Mielipide: Kiitos pyhäinpäivän lastentapahtumasta Malmin hautausmaalla!

Olin pyhäinpäivänä 31. lokakuuta 2- ja 6-vuotiaiden poikieni kanssa Malmin seurakunnan järjestämässä lasten pyhäinpäivän tapahtumassa Malmin hautausmaalla. Tapahtuma oli erittäin onnistunut ja koskettava. On erinomaista, että oli tarjolla tapahtuma myös niille perheille, jotka viettivät mieluummin pyhäinpäivää kuin halloweenia.

Saavuttuamme Latokartanon torille kuuntelemaan Kaartin soittokunnan vaskikvintetin musiikkiesitystä aivan liikutuin, kun luoksemme tuli heijastimia jakava enkeli, joka kohtasi minut ja lapset kiireettömästi ja kertoi heijastimen sanoman Minä olen valo. Belenos Group Artin tuliesityksen käynnistyminen kirkonkellojen soitolla oli vaikuttavaa, ja itse esityksestä olimme tietysti haltioituneita.

Enkelipolun tehtävät olivat 6-vuotiaalle mieluisia, ja teksti pyhäinpäivän vietosta pohjusti keskustelua oman suvun edesmenneistä ja johdatti luontevasti kynttilän sytyttämiseen isoisovanhempien haudalla.

Sydämelliset kiitokseni tapahtumasta! Toivottavasti tapahtuma saa jatkoa tulevina vuosina.

Nina Paasonen

Jaa tämä artikkeli:

Toimitus suosittelee

Hautausmaalla ei tarvitse pelätä, sanoo lasten pyhäinpäivätapahtumaa järjestävä Ride Koivisto – mutta kyllä Wallinheimon tyttöjä, 3 ja 10, vähän pelottaa

Ajankohtaista

Malmin seurakunta järjestää pyhäinpäivän iltana lapsiperheille ohjelmaa hautausmaalla. Nuorisotyöntekijä Ride Koivisto toivoo, että perheet ottaisivat pyhäinpäivän taas omakseen.


Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.