null Mielipide: Kiitos pyhäinpäivän lastentapahtumasta Malmin hautausmaalla!

Puheenvuorot

Mielipide: Kiitos pyhäinpäivän lastentapahtumasta Malmin hautausmaalla!

Olin pyhäinpäivänä 31. lokakuuta 2- ja 6-vuotiaiden poikieni kanssa Malmin seurakunnan järjestämässä lasten pyhäinpäivän tapahtumassa Malmin hautausmaalla. Tapahtuma oli erittäin onnistunut ja koskettava. On erinomaista, että oli tarjolla tapahtuma myös niille perheille, jotka viettivät mieluummin pyhäinpäivää kuin halloweenia.

Saavuttuamme Latokartanon torille kuuntelemaan Kaartin soittokunnan vaskikvintetin musiikkiesitystä aivan liikutuin, kun luoksemme tuli heijastimia jakava enkeli, joka kohtasi minut ja lapset kiireettömästi ja kertoi heijastimen sanoman Minä olen valo. Belenos Group Artin tuliesityksen käynnistyminen kirkonkellojen soitolla oli vaikuttavaa, ja itse esityksestä olimme tietysti haltioituneita.

Enkelipolun tehtävät olivat 6-vuotiaalle mieluisia, ja teksti pyhäinpäivän vietosta pohjusti keskustelua oman suvun edesmenneistä ja johdatti luontevasti kynttilän sytyttämiseen isoisovanhempien haudalla.

Sydämelliset kiitokseni tapahtumasta! Toivottavasti tapahtuma saa jatkoa tulevina vuosina.

Nina Paasonen

Jaa tämä artikkeli:

Toimitus suosittelee

Katri Korolainen kokoontuu pyhäinpäivinä sisarustensa kanssa äidin haudalla – siellä lauletaan usein virsi Maa on niin kaunis

Ajankohtaista Hengellisyys

Korolaisen suvulle on luontevaa lähteä pyhäinpäivänä Malmin hautausmaalle muistelemaan äitiään. He osallistuvat toisinaan myös seurakunnan tarjoamaan ohjelmaan.