null Mielipide: Kirjoita parisuhteestasi

Puheenvuorot

Mielipide: Kirjoita parisuhteestasi

Teen Itä-Suomen yliopistossa teologian osastolla väitöskirjatutkimusta, jonka tarkoituksena on tuoda esille tietoa samaa sukupuolta olevien kristillisen vakaumuksen omaavien parisuhteesta.

Tutkimus perustuu yksittäisten ihmisten tiedoille, ja siksi jokainen vastaus on tärkeä. Aiheesta kerätään valtakunnallista materiaalia.

Kirjoita vapaamuotoisesti omasta parisuhteestasi ja siihen liittyvistä kysymyksistä. Voit käsitellä esimerkiksi seuraavia teemoja: kristillinen usko ja kiinnostus samaa sukupuolta kohtaan, hengellisen yhteisön suhtautuminen parisuhteeseen, seksuaalisuus, avioliiton merkitys ja kirkollisen vihkimisen merkitys.

Voit kuulua johonkin kristilliseen kirkkokuntaan tai koet omaavasi kristillisen vakaumuksen ilman jäsenyyttä.

Toivottavasti voit kertoa ikäsi, sukupuolesi, oman hengellisen yhteisösi, mahdollisen herätysliiketaustasi ja aktiivisuutesi siinä. Kirjoitukset käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti ja ne tulevat vain tutkijan tietoon. Tutkimustulokset esitetään siten, että kenenkään henkilöllisyys ei paljastu.

Lähetä kirjoituksesi sähköpostiin sakarppi@uef.fi tai osoitteeseen Saila Karppinen, Käytännöllinen teologia, Teologian osasto, PL111, 80101 Joensuu.

Saila Karppinen

Jaa tämä artikkeli:

Toimitus suosittelee

Pappi vihki sateenkaariparin avioliittoon – äiti ja tytär kertovat omat tarinansa

Hyvä elämä

Salon lähellä Teijossa vietettiin iloiset ja rakkaudentäyteiset häät, kun Venla Silmunen ja Ida Uotinen vihittiin avioliittoon. Äiti ja tytär kertovat, mitä heille merkitsi se, että avioliitto solmittiin kristillisesti.


Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.