null Mielipide: Lämmin kiitos joulunajasta Malmin seurakunnalle

Mielipide: Lämmin kiitos joulunajasta Malmin seurakunnalle

Tänä vuonna tahdon kiittää joulunvietosta erityisesti Malmin seurakuntaa. Olen työssä seurakunnan alueella ja pääsin eskareitteni kanssa ihanaan joulukirkkoon. Jo etukäteen lapset kertoivat, että siellä on paras Jukka-pappi. Oli myös kaunis joulukuvaelma ja laulettiin paljon. On hienoa, että kirkko kokoaa yhteen alueen päiväkodit niin että voidaan kokea yhteenkuuluvaisuutta.

Takaisin tullessa ostarilla oli Malmin seurakunta jakamassa joulupuuroa. Lapset innostuivat laulamaan puuronsyöjille Tuiki tuiki tähtösen, jota kirkossakin laulettiin.

Yhtenä päivänä olin erittäin väsynyt töistä tullessani, hädin tuskin jaksoin kävellä bussista junaan. Silloin asemalla kuului ihanaa musiikkia, ihan kuin enkelikuoro olisi laulanut. Kuoro olikin nimeltään Malmin enkelit. Kaikki väsymys katosi ja ilahduin suuresti. Lisäksi minut kutsuttiin kirkolle syömään joulupuuroa.

Seuraavana päivänä keskustelin kirkolla ystävällisen papin kanssa, joka kutsui minut joululaulukirkkoon. Se olikin hieno kokemus. Kahvipöydässä sain uuden ystävän, joka lupasi tulla messuun omaan seurakuntaani Rekolaan.

Minua ilahdutti suuresti myös Malmin seurakunnan jouluvideo. Joululomalla luin Malmin hautausmaapapin hienon Kuolleiden kirjan.

Tämän kaiken aikana kyyneleet kihosivat usein silmiini ja joulun rauha laskeutui mieleeni. Kiitos hyvästä työstänne, Malmin seurakunta!


Sini Alen
Varhaiskasvatuksen opettaja
Vantaa

Jaa tämä artikkeli:

Lue lisää: