null Mielipide: Tärkeät äänet kuuluviin Äänenmurros-keskusteluissa Redin Sillalla

Puheenvuorot

Mielipide: Tärkeät äänet kuuluviin Äänenmurros-keskusteluissa Redin Sillalla

Uutena seurakuntalaisena olen hyvin ilahtunut siitä, kuinka monipuolista ja tärkeää toimintaa kirkko pyrkii järjestämään. Erityismainintana haluan nostaa esille Kallion ja Paavalin seurakuntien sekä Jouluradion Silta-tilan ja sen kehittyvän toiminnan kauppakeskus Redissä. On hienoa, että kirkko jalkautuu sinne, missä ihmiset ovat.

Haluan myös nostaa esille Sillalla joka toinen tiistai järjestettävän Äänenmurros-paneelikeskustelun, joka tuo vierailevien panelistien kautta tärkeitä aiheita sekä tuoreita tuulia kirkon jämäköihin rakenteisiin. Esimerkiksi 19.3. ensimmäisen paneelikeskustelun aiheena oli tasa-arvo kirkossa ja kirkon rajapinnalla. Tulevina teemoina ovat niin ikään tärkeät aiheet; sateenkaaren alla (16.4.), lasikatot (7.5.) ja usko (21.5.). Keskusteluja voi seurata myös Kallion seurakunnan YouTube-kanavalta.

Toivon suuresti, että Äänenmurros-paneelien keskustelujen lomassa heitetyt muutoksen siemenet lähtisivät kasvamaan seurakunnissa, jotta saavutettavampi, turvallisempi ja tasa-arvoisempi kirkko olisi joskus todellinen.

Enni Tukiainen

Jaa tämä artikkeli:

Toimitus suosittelee

”Avoin, esteetön, paperiton ja syrjinnästä vapaa vyöhyke” – Redissä vietetään lauantaina seurakuntien Silta-tilan avajaisia

Ajankohtaista

Kallion ja Paavalin seurakunnilla sekä Jouluradiolla on Kauppakeskus Redissä monitoimitila, jonka toimintaidea on poikkeuksellinen.


Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.