null Mikä laulu tempasi mukaansa?

Mikä laulu tempasi mukaansa?

Vivace-kuorot pitivät kevätkonsertin Länsimäen kirkossa maanantaina 14.5.

Hannu Väänänen

Miten Vivace-kuoro on sinulle entuudestaan tuttu?

— En ole aikaisemmin ollut missään tekemisissä Vivace-kuoron enkä juuri muidenkaan kuorojen kanssa. Mitä nyt opiskeluaikoina lauleskelin teekkarikokoonpanoissa. Tulin konserttiin siksi, että vanhimman poikani tyttöystävä laulaa nuorisokuorossa ja tyttöystävän äiti leideissä.

Millainen konsertti oli?

— Ensimmäinen laulu Noita laulan joita tiiän, jonka kaikki kolme kuoroa esittivät yhdessä, oli reipas. Se sykähdytti ja tempasi mukaansa. Nuorisokuoron ranskankielisestä laulusta ja negrospirituaalista huomasi, että nuoret tosiaankin osaavat laulaa. Leidien osuudessa oli yllättävä siirtymä tangomusiikin puolelle. Heillä tuntuu olevan laaja repertuaari.

Pisteillä 1–5, paljonko annat yleisölle?

— Annan 5 pistettä. Yleisö oli vahvasti mukana.


Iitu Mallat, 9

Miten Vivace-kuoro on sinulle entuudestaan tuttu?

— Tulin kuoroon viime syksynä. Aloitin sen jälkeen, kun nuorisokuorolaiset olivat käyneet koulullamme esittelemässä kuoroa. Olen musiikkiluokalla Hakunilanrinteen koulussa. Tulin kuoroon yhdessä koulukaverin kanssa. Kuorossa olemme harjoitelleet laulamista ja joskus leikkineet.

Millainen konsertti oli?

— Oli kiva laulaa yhdessä. Mia on tosi hyvä ope. Lapsikuoron esittämistä lauluista paras oli Frontside Ollie. Ehkä siksi että se on uusi ja kuuluisa. Kyllä muutkin laulut olivat kivoja. Lapsikuoron lauluista kaikkein paras on kuitenkin Takapiha, mutta sitä ei laulettu tässä konsertissa.

Pisteillä 1–5, paljonko annat yleisölle?

— Annan 5 pistettä. Ihmiset olivat tosi iloisia ja tykkäsivät lauluista.


Mia Makaroff, 42

Miten Vivace-kuoro on sinulle entuudestaan tuttu?

— Perustin kuoron noin 20 vuotta sitten. Se alkoi nuoren musiikinopettajan innostuksesta. Kun toivottiin yhteistyötä ylä- ja ala-asteen välille, perustin laulukerhon, josta kasvoi kuoro. Kuoron vierellä on ollut myös bänditoimintaa. Kuoro on koko ajan tehnyt yhteistyötä seurakunnan kanssa.

Millainen konsertti oli?

— Ensimmäistä kertaa Vivace-kuorojen konsertissa laulettiin myös a cappella. Yleensä mukana on ollut bändi. Pelkistetymmät esitykset keskittyivät sydämellisiin asioihin. Teemana oli kevät ja rakkaus.

Pisteillä 1–5, paljonko annat yleisölle?

— Annan 5 pistettä. Yleisö palkitsi, kannusti ja innosti ilmeillään ja taputuksillaan. Hyvän tunnelman aisti myös pianon takana ja selkä yleisöön päin.

Jaa tämä artikkeli:

Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.