null Mooseksen hautaa etsimässä

Mooseksen hautaa etsimässä

Aivan liian monen tietokonepelin ideana on hypätä aseistetun tappajan saappaisiin ja tulittaa vastaantulijat hengiltä. The Tomb of Moses on piristävä poikkeus pc-pelien joukossa. Yli 11-vuotiaille suunnatun sympaattisen pelin tarkoituksena on löytää Mooseksen hauta ja sitä etsimään lähtenyt, jäljettömiin kadonnut professori Fog.

Saksalaisten suunnittelemaa seikkailupeliä voidaan käyttää myös osana uskonnon opetusta. Pelin seitsemällä eri tasolla tutustutaan Mooseksen elämän eri vaiheisiin syntymästä kuolemaan. Pelaajalle tulevat tutuksi niin kertomukset Mooseksen lapsuudesta kuin palavasta pensaasta ja kymmenen käskyn syntymisestä.

Aktiivinen aikuispelaaja moittii The Tomb of Mosesia auttamattomasti vanhentuneesta grafiikasta ja käyttöliittymästä. Kiitosta saa mielenkiintoinen idea tarjoilla nuorille tietoa pelaamisen lomassa ja sopivan pieninä annoksina.

Pelivalmistaja arvioi koko pelin pelaamiseen kuluvan aikaa viidestä seitsemään tuntia. Parhaiten peli sopii Raamatun tarinoista, arvoitusten ratkaisemisesta ja seikkailupeleistä kiinnostuneille.

Jaa tämä artikkeli:

Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.