null Muita uutisia

Muita uutisia

  • Vantaan seurakuntayhtymän johtajaksi esitetään hallintotieteiden maisteri Juha Tuohimäkeä. Varalle valittiin teologian tohtori, työyhteisökonsultti Pontus Salmi. Kirkkovaltuusto päättää asiasta 2.6. Yhteinen kirkkoneuvoston äänestyksessä Tuohimäki sai 10 ja Salmi 2 ääntä. Virka täytetään 1.12. Hakijoita oli 30. Tuohimäki, 45, on JHTT-tilintarkastaja ja kehittämiskonsultti. Salmi, 46, on Vantaan seurakuntien yhteisen seurakuntatyön päällikkö.
  • Kirkon jäsen saa kesäkuun alusta lähtien virkatodistuksen ilmaiseksi seurakunnasta, jonka jäsen hän on. Vantaalla virkatodistuksen, jota tarvitaan esimerkiksi perunkirjoituksissa tai adoptioissa, saa seurakuntien keskusrekisteristä Tikkurilasta tai oman seurakunnan kirkkoherranvirastosta. Jos tarvitsee seurakuntien jäsenrekisteristä muita kuin omaa itseä koskevia tietoja eli sukuselvitystä, se maksaa 4,50 euroa sukupolvea kohti. Nykyinen hinta on 3,35 euroa/sukupolvi. Varsinaisen sukututkimuksen hinta on 33 euroa tunnilta.
  • Urbaani unelma on nyt kolmatta kertaa järjestettävä palvelu- ja evankelioimistapahtuma, joka haastaa pääkaupunkiseudun ihmisiä tekemään 5.–9.8. yhtenä päivänä hyvää lähimmäisilleen. Mukaan voi tulla vaikka pariksi tunniksi. Mukaan on jo ilmoittautunut liki 40 seurakuntaa ja kristillistä järjestöä Etelä-Suomen alueelta ja tavoitteena on saada 2000 vapaaehtoista. Vantaan luterilaisista seurakunnista mukaan on tähän mennessä ilmoittautunut Rekolan seurakunta. Lisätietoja www.urbaaniunelma.fi.

Jaa tämä artikkeli:

Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.