null Muita uutisia

Muita uutisia

  • Lastenkirkko.fi-sivuston häirintä ei johda rikosepäilyihin. Verkkosivuja luomassa ollut Vantaan seurakunnat teki tammikuussa tutkintapyynnön lastenkirkon chat-palveluun tulleista sopimattomista viesteistä ja tunnuksista. Seurakunnat halusi selvittää, miten uskonnonvapauslakia ja lastensuojelulakia tulkitaan tapauksessa. Lastenkirkon chat-palvelu on toistaiseksi suljettu.
  • Kirkossa vietetään tänä vuonna YK:n lasten oikeuksien juhlavuotta. Tavoitteena on, että jokainen lapsi ja hänen mielipiteensä tulisivat kuulluiksi. 16.3. julkistetun kaikille avoimen Kättä päälle -haastekampanjan tavoitteena on, että lapset voisivat tehdä jonkun tutun aikuisen kanssa sopimuksen, jonka sisällön he saavat itse määritellä. Sopimuspohjia, kampanjamateriaaleja ja lisätietoa aiheesta on osoitteessa www.kättäpäälle.fi.
  • Gospelia, soulia ja funkia soittavaa Higher Ground -nettiradiokanavaa voi kuunnella nyt myös Nokian uusimmista 3G-kännyköistä. Aseman löytää lataamalla puhelimeen Nokia Internet Radio –ohjelman ja valitsemalla lajityypin "Soul/r&b/funk". Higher Ground on yksi Toivontuottajien verkkoradioista. Toivontuottajat on Espoon, Vantaan ja Helsingin seurakuntien sähköisen viestinnän toimitus.
  • Suomen lähetysseuran Tasaus-kampanja kokoaa tänä vuonna rahaa Kolumbiaan. Tasaus-kampanja alkaa 20.3. Keräysvaroilla tuetaan Kolumbian evankelisluterilaisen kirkon ympäristöhanketta ja Luterilaisen maailmanliiton ihmisoikeustyötä. Kolumbia on kärsinyt sisällissodasta useita vuosikymmeniä.

Jaa tämä artikkeli:

Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.