null Muita uutisia

Muita uutisia

  • Itä-Hakkilan koulun oppilaiden Virsipöpöt-joukkue sijoittui toiseksi valtakunnallisen Virsivisan finaalissa Jyväskylässä 12.5. Voiton vei Kauhavan Virsiveijarit -joukkue ja kolmanneksi sijoittui Virsiveisurit Kokkolasta. Virsipöpöihin kuuluivat kolmasluokkalaiset Eerika Sirviö, Maria Tikkanen ja Sonja Rintelä ja joukkuetta valmensi luokan opettaja Katriina Salo. Palkinnoksi kisasta koko luokka sai 300 euroa.
  • Korson seurakunnassa otetaan käyttöön tyhjän sylin muistokivi. Kirkon tuhkahautausmaalle valmistunut muistopaikka on tarkoitettu niille, jotka eivät toiveistaan huolimatta ole saaneet lasta tai ovat menettäneet lapsensa. Paikan vihkiäisiä vietetään sunnuntaina 17.5. klo 18. Puheenvuoron tilaisuudessa käyttää pastori Nina Tapio.
  • Kotimaa-yhtiöiden toimitusjohtaja vaihtuu. Neljä vuotta yhtiötä johtanut Pauli Aalto-Setälä siirtyy Aller Julkaisut Oy:n toimitusjohtajaksi 1.8.2009. Toimitusjohtajan työn ohessa Aalto-Setälä ehti työskennellä myös Kotimaa-lehden vastaavana päätoimittajana viikon verran. Kotimaan vt. päätoimittajana aloittaa 15.5. Mari Teinilä. Kotimaa-yhtiöt kustantaa myös Vantaan Lauria.
  • Avoimet työpaikat Vantaalla ovat vähentyneet ja nuorisotyöttömyys kasvaa. Maaliskuun lopulla Vantaalla oli 7967 työtöntä työnhakijaa, joista 1005 oli alle 25-vuotiaita. Avoimia työpaikkoja Vantaalla oli maaliskuun lopussa 780, mikä on 85 prosenttia vähemmän kuin helmikuun lopulla. Erityisesti tieteellisen, teknisen ja taiteellisen alan työpaikat vähenivät.

Jaa tämä artikkeli:

Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.