null Muita uutisia

Muita uutisia

  • Onko sinulla tietoa Jumalan pojan toiminnasta 1980-luvun Helsingissä? Mitä jos evankeliumi syntyisi nykyajassa? Osoitteessa http://luukasharkonen.blogspot.com voi seurata kuvitteellisen Luukas Härkösen tutkimuksia Jumalan pojan ja tämän joukkion edesottamuksista, esimerkiksi iskusta Temppeliaukion kirkkoon. Suomen Pipliaseuran ja Helsingin seurakuntayhtymän Usko toivo rakkaus -kampanjaan liittyvä nettitempaus on ajatusleikki, jonka tarkoitus on osoittaa, että Raamatun tärkein sisältö ei vanhene. Tarinassa lääketieteen tohtori Luukas etsii blogin ja internetin välityksellä tietoa Jumalan pojan kohtalosta. Tämä kuoli vankilassa, mutta katosi mystisesti ruumishuoneelta.
  • Tarkistettujen väestötilastojen mukaan 80,6 prosenttia suomalaisista eli 4 294 199 henkeä kuului evankelisluterilaiseen kirkkoon viime vuoden lopussa. Vuonna 2007 vastaava luku oli 81,7. Vantaalla kirkkoon kuulumisprosentti on 71,1. Kirkosta erosi 2 251 vantaalaista ja siihen liittyi 511 vantaalaista. Vaikka 28,9 prosenttia vantaalaisista ei kuulu luterilaiseen kirkkoon, se ei tarkoita, että he olisivat uskonnottomia. Vantaalla on tuhansittain sekä muihin kirkkoihin että muihin uskontokuntiin kuuluvia.
  • Vantaan seurakuntien eläkkeellä olevien työntekijöiden yhdistys Vantaan seurakuntayhtymän eläkeläiset pitää ensimmäisen vuosikokouksensa Tikkurilan kirkon kahviossa 12.3. kello 13.

Jaa tämä artikkeli:

Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.