null Muita uutisia

Muita uutisia

  • Kaivokselan kirkonkellot purettiin viime viikolla kellotornista. Vuonna 1969 Itävallassa valmistetut pronssiset kellot ovat hyväkuntoiset. Vantaan seurakunnat selvittää, voitaisiinko niitä käyttää Pyhän Laurin kappelissa, jota rakennetaan Helsingin Pitäjän kirkon hautausmaalle.
  • Teollinen muotoilija Jenni Seppä on muotoillut Vantaan seurakunnille oman lahjakorun. Ristikorua, jonka nimi on Breath – Henkäys, myydään Vantaan kirkkoherranvirastoissa omakustannushintaan, 52 euroa.
  • Perjantaina 6.3. vietetään maailman rukouspäivää. Sen taustalla on kansainvälinen naisten rukousliike, joka painottaa naisten yhteistä vastuuta ja rukousyhteyden voimaa. Tänä vuonna päivän tunnus on "Kristuksessa on monta jäsentä, mutta vain yksi ruumis." Vastuu rukouspäivän ohjelman laatimisesta kiertää, nyt vuorossa ovat Papua-Uuden-Guinean naiset.
  • Vantaan kaupungin vapaa-ajan ja asukaspalveluiden lautakunta esittää kaupunginhallitukselle, että populaarimusiikin museolle vuokrattaisiin tilat Ylästöstä. Lautakunnan esityksen mukaan Kevyen Musiikin Museon kannatusyhdistys ei maksaisi tilasta varsinaista vuokraa, mutta osallistuisi käyttökuluihin. Suomalaisen populaarimusiikin verkkomuseo Pomus.net on neuvotellut kaupungin kanssa näyttelytilojen sijoittamisesta Vantaalle. Museo kokoaa, tallentaa ja esittelee yleisölle suomalaisen populaarimuseon historiaa.

Jaa tämä artikkeli:

Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.