null Muita uutisia

Muita uutisia

  • Kirkon ulkomaanavun tukema klinikka Gazan Shijaiassa on aloittanut toimintansa vuokratiloissa. Klinikka tuhoutui Israe­lin raketti-iskussa 10.1. Klinikka palvelee alle viisivuotiaita lapsia. Konfliktin jälkeisessä tilanteessa lapsipotilaiden yleisimmät ongelmat ovat raudanpuutteesta johtuva anemia ja psyykkiset ongelmat. Alue, jossa klinikka sijaitsee, on yksi Gazan köyhimmistä.
  • Luterilainen kirkko kouluttaa lähivuosina 3000 työntekijää toimimaan verkkoympäristössä. Se rakentaa internetiin palveluja, joissa ihmiset voivat hiljentyä, pohdiskella ja keskustella. Lisäksi kirkon työntekijät osallistuvat nettikeskusteluihin siellä, missä ihmiset liikkuvat. Vuoden 2009 alussa käynnistynyt Hengellinen elämä verkossa -hanke kehittää seurakuntien verkko-osaamista.
  • Vantaan seurakuntayhtymän johtaja Paavo Virtanen on jäämässä eläkkeelle tämän vuoden joulukuussa. Virtanen on hoitanut nykyistä tehtäväänsä vuodesta 1998 alkaen. Sitä ennen hän toimi Vantaan seurakuntien diakoniajohtajana. Yhtymän johtajan virka täytetään seitsemän vuoden määräajaksi. Paavo Virtanen on nyt toisella seitsenvuotiskaudella, joka alkoi 2005.

Jaa tämä artikkeli:

Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.