null Muita uutisia

Muita uutisia

  • Tikkurilan Olotilassa Vehkapolun kävelykadulla vietetään Reilun kaupan viikkoa. Viikon varrella Olotilassa on kahvinmaistajaisia ja tapahtumia. Olotila on auki kello 9.30–15. Tilassa on esillä myös vapaaehtoisten lukiolaisten tekemä yhteisvastuuikkuna.
  • Vantaan Laurin määräaikaiseksi toimittajaksi vuoden 2010 loppuun valittiin filosofian maisteri Hanna Antila 26 hakijan joukosta. Päätöksen teki yhteinen kirkkoneuvosto.
  • Hosanna Chapel for All Nations -seurakunta on Helsingissä toimiva rekisteröity uskonnollinen yhdyskunta, jonka jäsenet ovat pääasiassa afrikkalaistaustaisia kristittyjä Helsingistä, Espoosta ja Vantaalta. Seurakunta tekee yhteistyötä Vantaan ja Helsingin seurakuntien maahanmuuttajatyön kanssa. Vantaan seurakuntien yhteinen kirkkoneuvosto myönsi seurakunnalle avustusta 2000, Helsingin seurakuntayhtymä 7000 ja Espoon seurakuntayhtymä 2000 euroa.
  • Vantaan Laurin toimitusneuvostoon valittiin uutena jäsenenä Hakunilasta Maarit Salovuori. Puheenjohtajana jatkaa Mirja Taipale Vantaankoskelta. Yhteinen kirkkoneuvosto valitsi kokouksessaan jäsenet myös seurakuntien kuvataidetoimikuntaan, strategiatoimikuntaan, kurssikeskustoimikuntaan ja ympäristötoimikuntaan.Jaa tämä artikkeli: