null Muumi jäi näkemättä

Muumi jäi näkemättä

Vantaan Laurissa 19.2. oli ilmoitus Tikkurilan seurakunnan järjestämästä laskiaistapahtumasta Ylästössä. Ilmoituksessa oli muumin kuva ja jutussa oli kerrottu kaikesta kivasta, mitä tapahtuma pitää sisällään. Muumihiihtokoulu lapsille, taikuri ja niin edelleen. Ilmoitukseen oli laitettu tapahtuman kellonajaksi 10–15.

Luin jutun pojalleni ja hän innostui valtavasti. Hiihtokoulusta puhuttiin monta päivää ja sitä odotettiin innolla. Sunnuntaina lähdimme paikan päälle, sukset ja hyvä mieli mukana. Tulimme Itä-Vantaalta ja olimme paikalla noin kello 12.30.

Perille päästyämme yritimme katsella, missä on se hiihtokoulu ja muumi, jota poikani kovasti odotti. Näkyi vain ihmisiä jonottamassa kahvia, ja tapahtuma näytti olevan ohi. Ovesta löysin lapun, jossa oli aikataulu. Muumihiihto ja siihen liittyvä todistustenjako oli ollut jo heti kello 10 jälkeen. Missään ei oltu tästä mainittu aiemmin.

Monet tapahtumat on järjestetty siten, että samaa ohjelmaa on pitkin päivää, ja oletin tässä olevan myös niin, koska aikatauluksi oli ilmoitettu 10–15.

Siinä ei enää pojan mieltä piristänyt tieto, että vajaan tunnin päästä esiintyy taikuri ja että Yhteisvastuukeräykseen voi osallistua ostamalla tuotteita. Muumihiihto oli se, jota oli odotettu. Pettyneinä poistuimme paikalta saman tien.

Miksi lehti-ilmoitukseen ei voitu laittaa tapahtuman oikeaa aikataulua? Iso odotus muuttui isoksi pettymykseksi. Pienen pojan suuri harmitus olisi voitu estää tarkemmalla informaatiolla!


Toimitus pahoittelee

Ikävää, että lapsesi joutui pettymään. Emme yleensä laita tapahtumavinkkeihin tilaisuuksien tarkkaa ohjelmaa. Tällä kertaa muumihiihto oli kuitenkin niin keskeisesti esillä jutussa, että ajankohdan olisi voinut nostaa esille. Pahoittelemme tapahtunutta. Hyvää kevättä sinulle ja pojallesi!

Vantaan Laurin toimitus

Jaa tämä artikkeli:

Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.